Hytte mh29743

  • Hytte
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne lille middelalderlige landsby fra det femtende århundrede med flere rustikke huse er et perfekt sted for en rolig ferie. Ejendommen ligger i bakkerne mellem Umbrien og Toscana, tæt på de smukke byer Arezzo og Anghiari. Ejeren, en markiser, har kærligt restaureret de smukkeste huse og lejligheder i landsbyen, rustikke og hyggelige. Der er en fælles have med oliventræer, lavendel og en pool. Et dejligt strejf er, at Leonardo da Vinci en gang malede hamlet. I dette smukke område kan du finde mange traditionelle trattoriaer med typisk toscansk mad. Der er vandrestier i skoven til vandreture og cykling. Andre dejlige udflugter er klostre og slotte i nabolaget. I denne landsby har du et rigtigt toscansk liv.

Afstande

  Butikker: 8 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 10 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade, ovn), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, spisebord, pejs))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge), badeværelse(badekar med bruser, håndvask, toilet, bidet))

vaskemaskine(deles med andre gæster), varme(central), have(privat), havemøbler, grill, swimmingpool(deles med andre gæster, 12 x 6 m., opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep), bordtennisbord

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh29742
mh29741
mh29744