Gårdhus mh28354

  • Gårdhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne autentiske agriturismo er et par kilometer væk fra søen Trasimeno i et smukt miljø omgivet af landskab. Lejlighed Giulio Cesare er en af otte lejligheder og er meget munter og hyggeligt. Lejligheden har en rummelig privat terrasse med havemøbler. Der er en stor fælles have med oliventræer, lavendel og blomster. Swimmingpoolen med liggestole og parasoller i nærheden af agriturismo. Agritourismen har fåre og ost og ricotta er lavet af mælken. Tag et kig på fårene eller se hvordan osten er lavet. Selvfølgelig kan du smage og købe hjemmelavet fårost. Agritourismens ejendom består af enge og skove, og der er endda en privat sø, hvor du kan svømme. De meget imødekommende og venlige ejere bor foran gården med lejlighederne, og de er altid klar til at give anbefalinger til gæsterne. Denne region har masser at gøre, herunder et besøg på middelalderlige tårne og kirker. Desuden kan du gå og cykle. Eller du kan besøge smukke byer som Perugia og Cortona, eller du kan slappe af en dag ved poolen eller svømme i søen Trasimeno.

Afstande

  Butikker: 4 km
  Restauranter: 4 km
  Vand: 8 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
3 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Gårdhus
På 1. etage: (Stue(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), terrasse), Køkken, soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(3x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

vaskemaskine, varme, terrasse(privat), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, 14 x 7 m., opened from Jun upto and including Sep), legeredskaber, cykler til rådighed(på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh28353
ihit5512.25.1
ihit5512.110.1
mh28355
mh28356
mh28357