Villa mh24015

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne villa med privat swimmingpool ligger på den nordlige del af øen Lanzarote. Villaen er rummelig, stilfuldt indrettet og udstyret med alle bekvemmeligheder. Der er en sal med en swimmingpool i villaen. Villaen har også forskellige terrasser, hvor man kan nyde både sol og skygge. Trægulve og farverige vægge sikrer en behagelig atmosfære. Ferieboligen er et godt udgangspunkt for udflugter rundt om nord for øen, hvor du finder uberørte naturområder med traditionelle landsbyer og smuk udsigt.Haría er en by på den nordlige del af øen Lanzarote. Det er et frugtbart, bjergagtigt og grønt område. Naturelskere vil elske det her, takket være pasatvindene, den elegante bougainvillea og poinsettia gør dette sted til en grøn oase. De tusindvis af palmetræer på øen giver de nødvendige materialer til kurvvævene, et traditionelt håndværk.

Afstande

  Lufthavn: 30 km
  Butikker: 0.3 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 5 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(fladskærm), klimaanlæg), spisestue, åbent køkken(spisebord, komfur(Komfur med fem kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(køjeseng, terrasse), soveværelse(dobbeltseng(140 x 180 cm)), soveværelse(2x enkeltseng(90 x 190 cm)), badeværelse(badekar med bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (sofastue, Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm), Bubble bath, bruser, håndvask, toilet, klimaanlæg), havestue)

Kælder:

garage, vaskemaskine, terrasse(privat, overdækket), terrasse(privat), havemøbler, grill, swimmingpool(privat, overdækket, indhegnet, 9 x 6 m.), barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Garage
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh24014
mh24013
mh61893
mh61894
mh61895