Ferielejlighed mh16752

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Uanset om I er til strand, golf, børneaktiviteter, spansk kultur, shopping, byture eller pjasken rundt i en opvamet pool midt i vinterferien – når opholdet er i vores ferielejlighed i Puerto Banus, kan i opleve det hele!
Ferielejligheden ligger i beboelseskvarteret La Maestranza, som er en 15 minutters hyggelig gang fra den mest berømte marinapromenade i Spanien, Puerto Banus – eller ”Marbella’s epicenter”, som de også kalder det! På trods af ferielejligheden er i rolige omgivelser, tilbagetrukket fra den støjende havnefront, finder i stadig supermarked, tapas-beværtninger, busstop, apotek og andre små butikker lige udenfor indgangen til resortet.
På gåben mod havnepromenaden når i efter 5 minutters til tyrefægtningsarenaen, hvor der ligger flere seværdige restauranter og vinbarer – inklusive en af de allerbedste ’La Sala’. Hernede er også, hvor de hver lørdag afholder et af de bedste gademarkeder i området. På gåbenene igen og med yderligere 5-10 minutters gang kan i nå både Casino Marbella - og Purto Banus marina naturligvis.
I Puerto Banus har i Costa del Sol’s bedste shopping-muligheder, gå-i-byen-steder og måske de bedste strande. De lange brede sandstrande, på begge sidder af marinaen, er et voldsomt tilløbsstykke (hvilket vel taler sit eget sprog for deres kvalitet). Her kan i udleve alverdens vandaktiviter - eller hvad med en tur ud på det åbne hav med en arrangeret fisketur?
Om aftenen er marinaen fuld af liv og med sprudlende terrasse-restauranter. Det er også en hobby i sig selv her at tage fotos af de mange superbiler, der cruiser rundt langs havnen; for det er ikke nogen hemmelighed, at Puerto Banus også er de rige og de kendtes legeplads.
Vi alle elsker at gå tur ved vandet, og det bliver ikke skønnere end her. Der går nemlig en strandpassage hele vejen fra Marbella centrum og så til San Pedro, og lige der halvvejs imellem ligger Puerto Banus! Sjov vandring for børn og romantisk for voksne. Hvis der ikke er energi til gåturen tilbage til La Maestranza, ja så koster en taxa kun €6.
Omgivelser og forlystelse
Puerto Banus er så centralt beliggende på Costa del Sol som man næsten kan komme. Der er direkte tilkørsel til A7 hovedvejen, som løber hele vejen fra Malaga og til Gibraltar. I bil tager det 5 minutter til San Pedro, 15 til Estepona og en time til Gibraltar.
Alternativt kan i hoppe på den lokale bus lige rundt om hjørnet af La Maestranza og tage til Marbella station og fange de centrale busforbindelser.
I den anden retning, når i ind til Marbella centrum i løbet af 10 minutter. I Marbella bør i bestemt besøge den gamle bydel, ikke udbredt kendt, men utrolig smuk.
Vi bor selv en times kørsel fra området; vi kender det derfor vældig godt, og fra førstehåndsindtryk ved vi, hvor godt der i Marbella-området tages imod turister. I La Maestranza vil i møde både fastboende og andre feriegæster. Begge grupper består hovedsageligt af britere, skandinaver, tyskere, og belgiere – men præsidenten for La Maestranza er spansk (hvis i ønsker en sludder for en sladder på lokalsproget :-)
Inden for en radius af 5 km finder i 5 golfbaner! Las Brisas Real Club de Golf, La Quinta Golf , Aloha Golf og Los Naranjos Golf er blandt favoritterne hos mange og kan nås på få minutter i bil. La Dama de Noche Golf Club lige i nabolaget var den første golfbane i Europa til at få aftenbelysning så god, at der spilles uden gener i de køligere aftentimer.
Mange af klubberne gør virkelig en stor del ud af også at lære børn og unge sporten plus reelle træningsakademier for de udøvede. For de helt små kan vi også anbefale minigolfbanen Fuengirola Adventure Golf, der sætter helt ny standarder for minigolf!
Indenfor 30 minutters kørsel, som også kan gøres med bus, er der også vandland og en stor safaripark. Det er del af den almene turistinformation i kan få på alle turistkontorer og i lufthavnen.
Vi hjælper naturligvis gerne med svar på specifikke spørgsmål.

Afstande

  Strand: 2 km
  Golf: 2 km
  Lufthavn: 60 km
  Butikker: 50 m
  Restauranter: 50 m
  Vand: 2 km
  Andet vand: 2 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Madrasser
1 Etage nr.
2 Rum
A/C
Møbleret
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Hårtører
Pengeskab
Strygebræt
Tørreskab
Støvsuger
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
DANSKEJET MODERNE FERIELEJLIGHED I PUERTO BANUS (MARBELLA) OPVARMET POOL + WIFI

Lejligheden har 2 soveværelser samt 2 bad med toilet - og er på lækre 115 m2, som gør den rummelig og lys.

Beboelseskvarteret hedder La Maestranza og er et af de populæreste i Puerto Banus/Nueva Andalucia-området. La Maestranza er bygget i en andalusisk landsby-stil, med skønne korridorer, charmerende små stræder og en velholdt beplantning. Indgangen til resortet kræver nøgle, samt der er en venlig portvagt, der sørger for, at alting går som det skal her.

Lejligheden er beliggende på 1. sal med en enkel let trappegang op. Den tilbyder bjerg- og haveudsigt fra balkonen – samt varm og kold klimaanlæg indenfor.

Der er gratis trådløst internet i lejligheden - hurtigt nok til at streame TV over computeren (der er kabel til at forbinde bærbaren til fladskærms-TV'et)

Køkken

Har komplet service for 6 personer samt almindelige køkkenredskaber. Sidst på eftermiddagen rammes køkkenet af solens sene stråler, som sender et dejligt lys ind i køkkenet og ind mod stuen.

Spisestue og balkon

Stuen er rummelig og har et stort spisebord med plads til 6 personer. Ovre i sofaområdet har i to sofaer, sofabord og fladskærms-TV til jeres rådighed. Møblementet er afslappet moderne.

Fra stuen er der udgang til den 15m2 mellemstore balkon; fra her er der udsigt til haven og det bjergrige terræn i baggrunden. Terrassen bliver varm nok til, at man selv i vintermånederne kan sidde herude og nyde morgenkaffen.

Soveværelser

Det ene af soveværelserne har dobbeltseng, en-suite bad samt udgang til balkonen. Det andet soveværelse har to enkeltsenge og med bad/toilet separat.

En god nattesøvn er vigtig, og det er vi sikre på, i får her!

Parkeringskælder med privat bås

Til lejligheden er der i parkeringskælderen privat parkeringsbås. Den tilkøres via den automatiske garageport oppe fra vejen.

Fællesområder og swimmingpools

Der er to pool-områder i La Maestranza. Det store pool-område har et stort bassin for voksne og større børn (langt nok for motionssvømning) og et lille bassin for småbørn. Området har en dejlig have- og terrasse-stemning over sig, hvor der er bænke og solsenge men også overskyggede områder (som til tider kan være nødvendige!).

Som feriegæst i La Maestarnza har i også en opvarmet pool til jeres fornøjelse. Poolen er stort set lige nedenfor lejligheden (den kan delvis ses fra balkonen) – og ja, den er varm nok til at flyde rundt i på en vinterdag!

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Ovn
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Balkon
Garage
Fælles pool
Opvarmet pool
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Udendørs pool
Indhegnet grund
Reception
Parkering
  Grund: Anlagt have
  Have: Fælles have
  Pool åben fra: Januar
  Pool åben til: December

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Bjerge
Pool
Landskab

Strand

Sandstrand
Strandpromenade
Strandrestauranter
Strandbarer
Jetski udlejning
Båd udlejning
  Vand type: Hav

Golf

Klubhus
Pro shop
Udlejning af golfudstyr
  Bane type: Offentlig

Lignende boliger

mh16472
mh16054
mh16002
mh16763
mh16915
mh16962