Penthouse mh16471

  • Penthouse
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne 3 soveværelser 3 badeværelser alle ensuite penthouse er fantastisk meget rummelig, møbleret og indrettet til meget høje standarder. udsigten fra lejligheden er yderst flot havudsigt, du går bogstaveligt talt til stranden i 2 minutter, samt meget hyggelige restauranter, denne lejlighed er det perfekte valg til en afslappet ferie i luksuriøse omgivelser.
Indtastning af lejligheden finder du i en gang med gæstetoilet, trappe til øverste etage og adgang til stue og køkken.
Køkkenet er meget stort og fuldt udstyret, det er et køkken af ​​høj kvalitet med alle faciliteter, fra køkkenet kan du komme ind i en dejlig terrasse med spisebord og opholdsstue møbler, her vil du have en fri udsigt over havet, du vil høre og lugte det, meget flot! Fra terrassen kan du komme ind i stuen, som er et meget stort og fantastisk værelse, meget høj kvalitet møbler og god smag i dekoration. I slutningen af ​​stuen går du ind i et af soveværelserne, meget stort med en dæmpelig oplyst kuppel over kingsize-sengen, med eget badeværelse og egen terrasse.
På den øverste flor har du en tagterrasse med liggestole og spisebord, to meget store soveværelser, et et hjørneværelse med uhindret havudsigt med en dæmpelig oplyst kuppel over kingsize-seng og eget badeværelse, den anden også med en-suite badeværelse og lille terasse.
Der er privat parkering og fælles pool.
Du er tæt på mange golfbaner og 2 minutter fra strand og restauranter lige udenfor bygningen, du har en 10 min. gå til La Cala by ....

Afstande

  Strand: 50 m
  Golf: 2 km
  Lufthavn: 35 km
  Butikker: 800 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 50 m
  Andet vand: 50 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
3 Etage nr.
5 Rum
A/C
Møbleret
Radio
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Hårtører
Video
Børne højstol
Barneseng
Strygejern
Strygebræt
Fitness rum
Dørtelefon
Loftsventilator
Engelske kanaler
Skandinaviske kanaler
Spanske kanaler
Stereoanlæg
Fladskærms TV
Trådløst
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja
  Feriebolig: Penthouse
Puerto Banus : Det ligger kun 10 minutter fra centrum af Marbella , 5 minutter fra byen San Pedro de Alcantara , og 15 minutter fra Estepona. Dens berømte havn med luksusyachter, udendørs barer og restauranter tiltrækker besøgende fra hele verden . I løbet af dagen , er det en shoppers paradis med mange designerbutikker, butikker og det store El Corte Ingles stormagasin. Om aftenen kan de besøge barer, klubber og restauranter som kan underholde dig hele natten. Der er en multi-screen biograf , med udsendelse af film på engelsk , regelmæssige lokale bådture og det populære lørdag marked afholdt i nærheden af tyrefægterarenaen.Rejser og Ankomst til Lejlighed: Fra alle større lufthavne i Europa , kan du flyve til Malaga. Du kan leje en bil , se detaljerne vores hjemmeside, tage en taxa eller tage en bus. Et Google map link til kørsel instruktioner fra Malaga lufthavn til vores kontor i enten El Rosario eller Nueva Andalucia til indsamling af din feriebolig nøgler er angivet på bekræftelsen.SIERRA NEVADA er en fantastisk ferieoplevelse for hele familienDenne ski paradis er ikke kun for skiløbere , men attraktivt for hele familien uanset alder og kondition .

Sierra Nevada er en 2 timers kørsel fra Marbella. Du kan let køre frem og tilbage på én dag.Sierra Nevada lukker ned for ski aktiviteter ved udgangen af april.Holiday Cars TIL LEJE - CAR LEVERING ved afkørsel HALL i Malaga Lufthavn ! For at undgå cueing op i timevis for at hente din bil , på BSAFE Carhire din bil vil blive leveret personligt til dig i exit hal Malaga lufthavn. Klik på vores webside på knappen " Biludlejning " og følg vejledningen.Tjek nu ! - Kontakt ejeren - klik på : Besøg ejerens hjemmeside

************************************************** ********************************

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Garage
Grill
Fælles pool
Terrasse
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Udendørs pool
Parkering på gaden
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Indhegnet grund
Reception
Parkering
  Grund: Anlagt have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse
  Have: Fælles have
  Pool åben fra: Januar
  Pool åben til: December

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt
Bjerge
Pool

Priser per uge

1. okt 2019 - 3. apr 2020 Kr. 9229
4. apr 2020 - 30. apr 2020 Kr. 9229
1. maj 2020 - 30. maj 2020 Kr. 10948
1. jun 2020 - 30. jun 2020 Kr. 12667
1. jul 2020 - 15. sep 2020 Kr. 14983
16. sep 2020 - 30. sep 2020 Kr. 12667
1. okt 2020 - 7. jan 2021 Kr. 9229

Pris fra Kr. 9229 Kr. 14983

Lignende boliger

mh15299
mh14843
mh14364
mh17335
mh23884
mh23894