Ferielejlighed mh15869

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Lejligheden er beliggende i sydlig veletablerede tropiske haver , i et grønt område med 24 timers sikkerhed; det er tæt på Puerto Banus Marina og en ti minutters gang til Mistral Beach. En bil er ikke nødvendig , men har to underjordiske parkeringspladser med en elevator til lejligheden. Der er en stor pool med udsigt over San Pedro , fra den store terrasse kan du nyde solskin indtil sent på dagen og nyde både havet og bjergene .
Ved indrejse i lejligheden, vil du opdage det levende område , der er åbent plan og meget rummelige, med to store sofaer, spisebord og stole til seks. Dette fører til den overdækkede terrasse med tilstrækkelig møbler til spisning og solbadning. Der er et fuldt udstyret køkken, der er udstyret med alle de forventede moderne apparater og bryggers med vaskemaskine. Det store soveværelse har en-suite facilitet og skydedøre til terrassen . Der er et andet komplet badeværelse . Begge badeværelser har gulvvarme . Det ligger kun en kort  gåtur til Puerto Banus marina og strand , hvor du vil finde restauranter og barer. Du kan også gå til Centro Plaza , nær tyrefægterarenaen , der har den berømte lørdag marked , vil du også finde masser af valg til spise , og der er et Supersol supermarked .
Denne lejlighed er i den perfekte position for både golfspillere og soldyrkere og også at udforske lækkerier af Costa del Sol og det sydlige Spanien.
Du kan gå ind i den meget spanske by San Pedro de Alcantara, hvor du kan nyde typisk spansk mad og gæstfrihed. Du vil også finde smukke strande med beachside caféer og restauranter. Huset er en kort køretur til Marbella og Estepona og Puerto Banus er kun et par minutter væk . Puerto Banus er, hvor du vil se de smukke yachter , nogle af verdens mest luksuriøse biler og fantastiske designerbutikker. Du kan nyde internationalt køkken og slappe af i en af de mange fashionable barer , og det er , hvor du kan finde de mest eksklusive butikker og restauranter på Costa del Sol, biografer og indkøbscentre i El Corte Ingles og Marina Banus.

Marbella centrum er ti minutter i bil ; cirka otte kilometer, der kan du nyde en 15 km lang promenade , der går hele vejen til San Pedro, med mange strand restauranter, hvor du kan nyde nogle store lokale fiskeretter. Den Gamle By , også i byens centrum , er fuld af historie og charme denne del af byen må man ikke  gå glip af. En anden seværdighed man skal se er den berømte Orange Square. Både Marbella og Puerto Banus tilbyder alt i vejen for barer , restauranter og natklubber . Det er også kun et par kilometer til Golf Valley. Du vil finde mange grunde til at komme tilbage igen og igen , de små barer og butikker, den gamle romerske mur , de smalle brostensbelagte gader og farverige altaner , og selvfølgelig de lokale , virkelig venlige og åbne mennesker.
I den anden retning finder du Estepona , det er bare en kort køretur til "The New Golden Mile " Estepona er kendt for sine strande, som strækker sig langs omkring 21 km kyststrækning . Det er et populært feriested og feriemål. På grund af sin naturlige miljø , omgivet af havet og bjergene , Estepona har en mikro- klima med over 325 dage med solskin om året, er det et populært feriemål rundt året, har to Euro Blå Flag strande, et moderne sports marina med mange tapas-barer og restauranter. Den hvide vægge bymidte har mange butikker og maleriske torve .

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
A/C
DVD
Møbleret
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Børne højstol
Barneseng
Strygejern
Strygebræt
Støvsuger
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Gulvvarme: Badeværelser
Puerto Banus : Det ligger kun 10 minutter fra centrum af Marbella , 5 minutter fra byen San Pedro de Alcantara , og 15 minutter fra Estepona. Dens berømte havn med luksusyachter, udendørs barer og restauranter tiltrækker besøgende fra hele verden . I løbet af dagen , er det en shoppers paradis med mange designerbutikker, butikker og det store El Corte Ingles stormagasin. Om aftenen kan de besøge barer, klubber og restauranter som kan underholde dig hele natten. Der er en multi-screen biograf , med udsendelse af film på engelsk , regelmæssige lokale bådture og det populære lørdag marked afholdt i nærheden af tyrefægterarenaen.



Rejser og Ankomst til Lejlighed: Fra alle større lufthavne i Europa , kan du flyve til Malaga. Du kan leje en bil , se detaljerne vores hjemmeside, tage en taxa eller tage en bus. Et Google map link til kørsel instruktioner fra Malaga lufthavn til vores kontor i enten El Rosario eller Nueva Andalucia til indsamling af din feriebolig nøgler er angivet på bekræftelsen.



SIERRA NEVADA er en fantastisk ferieoplevelse for hele familien



Denne ski paradis er ikke kun for skiløbere , men attraktivt for hele familien uanset alder og kondition .

Sierra Nevada er en 2 timers kørsel fra Marbella. Du kan let køre frem og tilbage på én dag.



Sierra Nevada lukker ned for ski aktiviteter ved udgangen af april.



Holiday Cars TIL LEJE - CAR LEVERING ved afkørsel HALL i Malaga Lufthavn ! For at undgå cueing op i timevis for at hente din bil , på BSAFE Carhire din bil vil blive leveret personligt til dig i exit hal Malaga lufthavn. Klik på vores webside på knappen " Biludlejning " og følg vejledningen.



Tjek nu ! - Kontakt ejeren - klik på : Besøg ejerens hjemmeside

************************************************** ********************************

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Fælles pool
Terrasse
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Udendørs pool
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Parkering
  Terasse: Overdækket terrasse
  Have: Fælles have

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Pool
Landskab

Strand

Sandstrand
Strandrestauranter
Strandbarer
Båd udlejning

Priser per uge

1. dec 2019 - 31. mar 2020 Kr. 4484
1. apr 2020 - 30. apr 2020 Kr. 5007
1. maj 2020 - 31. maj 2020 Kr. 5791
1. jun 2020 - 20. jun 2020 Kr. 6837
21. jun 2020 - 30. jun 2020 Kr. 6837
1. jul 2020 - 31. aug 2020 Kr. 8145
1. sep 2020 - 30. sep 2020 Kr. 6837
1. okt 2020 - 31. mar 2021 Kr. 4484

Pris fra Kr. 4484 Kr. 8145

Lignende boliger

mh15853
mh15811
mh15669
mh15903
mh15941
mh15950