Ferielejlighed mh15453

  • Ferielejlighed
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

 

 
Dejlig, rummelig hus med egen indgang, stor stue og adskilt spisestue med rummeligt køkken og to badeværelser med bruser samt to dejlige baggårde.
Tre soveværelser et meget stort med dobbeltseng, skab og sovesofa (plads til 4 personer) det andet soveværelse med dobbeltseng og skab og den tredje med to single senge samt skab.
I stuen er der en ekstra sovesofa så der er maksimal kapacitet på 10 personer.
Huset er nyrenoveret og malet I friske farver samt pænt dekoreret.
Huset har alt det nødvendige for at imødekomme vor gæster for at gøre jeres ophold så behageligt som muligt. Huset er på hele 150 kvadratmeter.
Det er en mulighed for at leje enten en del eller hele boligen.
Ejerne af denne ejendom taler Engelsk, Spansk, Catalansk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Russisk, Arabisk og Dansk, så de er velkommen til at kontakte på deres eget sprog.
Boligen er beliggende i et af de bedste kvarterer i Barcelona: Poblenou (Den nye by)
Lige uden for huset kan du finde 2 gågader, den ene er la Rambla de Poblenou (Pueblonuevo), meget kendt for sine mange restauranter og cafeer, og dens mange andre små gågader fyldt med butikker, supermarkeder, bibliotek og fitnesscenter. Området har en større strand park samt legeplads til børn, privat pleje og sejlklub.

De har hele huset under jeres ophold, Ingen områder er begrænset.

De ville have boligen udelukkende til dem selv under hele deres ophold. Vi vil kun have adgang til boligen når vor gæster har brug for os, eller når rengøring skal ordens.
Der er rent sengetøj, håndklæder, toiletpapir, gelle, champoo samt rengøringsmidler tilgængelige for deres ophold i tilfælde af behov. Gæsterne kan hjælpe sig selv til drikkevarer m.m kaffe, te, frugt, morgenmad. dybest set alt hvad der befinder sig i boligen. (under deres ophold).

7 minutters gang fra Metro Poblenou, 5 minutters gang fra Bogatell og Marbella Beach og meget tæt på Port Olímpic berømt for sit vilde natteliv.

Barcelona centrum ligger kun 10-15 minutter med metro.
Kun 10 minutters gang til Forum, stedet hvor festivaler som fx. Primavera Sound har hjemme.
I en radius af 500m du har flere lavpris-supermarkeder (Dia, Sorli Discau, Mercadona, Lidl, Condis, Schlecker), samt det lokale marked hvor du kan købe friske grøntsager, frugt, kød, fisk og et bredt udvalg af catalanske og spanske produkter
Der er et Apotek lige ved siden af boligen og to restauranter på tværs af gaden.
 
 Poblenou, er et af de kommende kvarter i Barcelona. Poblenou nød kraftigt fra omdannelsen af ​​den catalanske hovedstad, takket være De Olympiske Lege i 1992, som ændrede Barcelonas ansigt for evigt. Det er nu en af de mest eftertragtede kvarterer i byen. Det ideelle valg til et ferie ophold, i den catalanske hovedstad
Hvad der engang var et træt industriområde er nu et hjem sted for aktivitet og kulturel centrum, hvor mange af de gamle fabrikker og lagre i Poblenou er omdannet til nogle af de mest eftertragtede barer, pubber og klubber i byen, herunder Razzmatazz.  
 
Barcelona Byråd satte en række genopretningsprojekter for område i år 2000 i den overensstemmelse blev Parc del Forum området bygget. Siden hen kom Diagonal Mar indkøbscenter, samt nogle fantastiske og innovative bygninger af top internationale arkitekter som Torre Agbar, Poblenou er en del af den 22@District. også kendt som "Innovation District", der er resultatet af den genopretningsprojek. Målet er at omdanne dette distrikt til at danner ramme for det moderne teknologiske, forretningsmæssige og innovationscenter krav.
Til sidst i hjertet af Poblenou er Rambla de Poblenou, bestående af en charmerende boulevard, samt barer, caféer og restauranter, hvor du kan nyde nogle af de  catalanske specialiteter og slappe af.
Lej en feriebolig hos os i Poblenou og du vil have kort afstand til centrum og strand
For mig mere information kan du tjekke følgende link: http://www.poblenoumap.com
 
 
Høje lyde samt fester er ikke værdsat af vores naboer og er derfor ikke tilladt.
Ingen husdyr.
Ingen ryning.
 

Afstande

  Strand: 500 m
  Lufthavn: 12 km
  Butikker: 0 km
  Restauranter: 0 km
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Madrasser
0 Etage nr.
5 Rum
2 Sovesofa
Telefon
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Hårtører
Strygejern
Rengøringsservice
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Delvist

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Køleskab
Ovn
Blender
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Terrasse møbler
Parkering på gaden

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
Allergivenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

ihes9510.392.1
ihes9510.375.1