Sommerhus mh10918

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna ca. 200 m fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand. Grunden er omgivet af træer og buske og beliggende på en stor naturgrund i et roligt område, hvor man kan være sig selv og nyde ferien i ro og mag.

Indhegnet, åben terrasse på 40 m², der er veludstyret med gode havemøbler, grill samt solvogne mv., hvor mindre børn samt dyr kan færdes sikkert. Rumopdelingen er funktionel og hensigtsmæssig. I den ene ende af huset er der soveværelser og et badeværelse. Opholdsstuen er kombineret med et veludstyret køkken med to ovenlys vinduer. I stuen findes brændeovn, Fladskærms-TV med både tyske og danske kanaler herunder TV2 og TV3, gratis internet, stereoanlæg med cd-afspiller samt dvd-afspiller. Huset er også energivenligt med varmepumpe og derved mulighed for lavere forbrug. Huset har også vaskemaskine samt tørretumbler.

Den store poolafdeling indeholder 15 m² stor swimmingpool, rundt spabad til 4 personer samt Fladskærms-TV (kun tyske kanaler), som kan ses fra spabadet. Badeværelse med brusekabine og direkte adgang til saunaen. Gulvvarme i bad og poolrum. Derudover kan I selv styre vandtemperaturen i poolen, lufttemperaturen samt hvor varmt I ønsker Spaen. Spaen får automatisk vand fra poolen – følg vejledningen på væggen. Vandet i Spaen opvarmes med 5-6 grader i timen, så planlæg hvornår I vil bruge Spaen med den rette temperatur.

På grunden er der hyggekroge med bænke, hvorfra I kan nyde solnedgangen eller udsigten over klitterne. Der er gynger til børnene.

Der er gratis adgang til Harboøre Centeret, hvor I finder mange aktiviteter for hele familien herunder motionscenter, skaterbane, trampoliner, hoppepude, BMX-bane, golfsimulator, squash- og badmintonbaner, billard, bordtennis samt internetcafé.

Ca. 200 meter fra huset er der mulighed for at stige på den lille lokale, historiske jernbane, som kan fragte jer både til Lemvig samt Thyborøn, hvor der er hyggeligt havnemiljø, gode shoppingsmuligheder samt besøg hos Kystcentret Thyborøn, Sea War Museum, Fiskeriauktionen eller Jyllandsakvariet.

Et hus som skal opleves, og som er velegnet til alle sæsoner

Udlejes ikke til ungdomsgrupper, og håndværkere.

Afstande

  Butikker: 6100 m
  Restauranter: 6000 m
  Vand: 200 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Bruser
Video
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, video, parabol
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S), barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1580 m2, hyggelig møblering, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Havemøbler

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh10915
mh108859
mh108401
mh10961
mh11260
mh113368