Tyskland - så tæt på, alligevel så anderledes

 Tyskland

Storby eller familie ferie?

I Nordtyskland, kun få timers kørsel fra Danmark finder du et stort udvalg af feriesteder. Her bydes der både på romantik, kultur, familieferie og forlystelsesparker. Vi har hos Campaya boliger i alle områder, så hvad enten du er til kør-selv ferie eller du foretrækker at lade andre transportere dig, er der rig mulighed for at finde lige netop den bolig som passer til dig.

Havnefest i Hamborg 5-8 Maj 2016

Skal du med til årets største havnefest? 1 gang om året fyrer Hamborg op for den vildeste havnefest fyldt med bådshow, fyrværkeri og fest. Der er noget både for børnefamil​ierne og de lidt ældre af slagsen. Der er bådshows hvor de små slæbebåde, der i dagligdage​n overskygge​s af store fragtskibe​, udfører piruetter til Vivaldi´s toner. Der er et fyrværkeri​show udover det sædvanlige der vil imponere både de store og små øjne og boder i alle afskygninger til de shoppelystne. Er I mere til en romantisk tur langs havnekante​n byder Hamborg også på en smuk og lang havnefront med masser af caféer og restaurant​er til enhver smag hvor man kan hvile benene efter en lang dag fyldt med shopping eller kulturoplevelser. 

Heide Park - Største forlystelsespark i Nordtyskland

Heide Park byder på nogle helt spektakulære og unikke forlystelser, og alle der elsker rutsjebaner kan se frem til en ekstraordinær oplevelse. I parken kan I blandet andet prøve Colosso, som er verdens største og hurtigste træ-rutsjebane. Derudover byder Heide Park på en lang række underholdende forlystelser og aktiviteter for hele familien. Parken har mange vilde rutsjebaner, og smukke omgivelser med udendørs spisesteder til fornuftige priser.

 

Vi har hos Campaya boliger i alle områder, så hvad enten du er til kør-selv ferie eller du foretrækker at lade andre transportere dig er der rig mulighed for at finde lige netop den bolig der passer til dig.

Mangler du inspiration til efterårsferien kan du se nærmere her.