3 skønne feriecentre i Tyskland
 

3 skønne feriecentre i Tyskland

Tyskland byder på nogle rigtig fine feriecentre, som både giver mulighed for afslappende strandferie og oplevelsesrig storbyferie.


De tyske feriecentre er blevet mere og mere populære de seneste år for danske turister. Der er der flere gode grunde til, og en af dem er helt sikkert, at et ophold i et tysk feriecenter er en del billigere, end hvad et tilsvarende ophold koster herhjemme. Opholdet er i sig selv billigere, og leveomkostningerne ligger også et stykke under de danske.


Og så er tyskerne også bare rigtig gode til at lave badelande. En kort køretur fra Berlin finder I Nordeuropas største badeland i feriecentret Tropical Island, hvor det er muligt at kombinere en tur i feriecentret med storbyferie.


Tropical Islands

I Tropical Islands bor I helt privat i jeres eget feriehus midt i skøn natur. Samtidig er Europas største indendørs badeland lige indenfor rækkevidde med kun ti minutters gang til bassinkanten. Og så er entréen til det tropiske badeland endda inkluderet i lejeprisen.

Ligegyldigt om I vil på et weekendophold, en miniferie eller et længere ferieophold, er det muligt at ankomme på alle årets dage. I feriehusene finder I både boblebad og sauna, hvor afslappende stunder kan nydes. 

Find din feriebolig i Tropical Island her


Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand i Schleswig-Holstein er det foretrukne valg for børnefamilier, der har brug for et lille afbræk fra hverdagen. Med kun en halv times kørsel fra Puttgarden eller to timers kørsel fra Kruså er I hurtigt fremme ved det store badeland, og vandmekkaet er med sine 7.500 kvm med vandrutsjebaner, vandkanoner, geysere og meget meget mere en stor oplevelse for vandhunde i alle aldre.

Find din feriebolig i Weissenhäuser Strand her


Ostseebad Damp

Ligegyldigt om I er på udkig efter en wellness-miniferie eller bare vil forkæles en enkelt dag, så har Ostseebad i Damp lige syd for grænsen wellness-behandlinger, der passer til jeres behov. Centeret indeholder 4.000 kvm med badeland, wellness-afdeling, aktivitetscenter og meget mere og ligger smukt placeret direkte ud til Østersøen i Slesvig kun en times kørsel fra grænsen.

Find din feriebolig i Ostseebad Damp her