Juleshopping i Malmø

Billede lånt fra Miriam Preis/Imagebanksweden.se

Der er masser af gode muligheder for at gøre juleshoppingen til en rigtig hyggelig oplevelse. På den anden side af Øresund finder du en masse sjove juleaktiviteter for hele familien.

Det tager kun 35 minutter i tog at komme fra København til Malmø og her venter der en masse hyggelig julestemning fra slutning a november og hele december måned. I Malmø er der både skøjteløb, gammeldags julemarkeder, julebag for børnene og et stort nyt storcenter med 200 butikker. Der er altså rig mulighed for at sætte lidt kulør på december og juleindkøbene og samtidig få en hyggelig oplevelse med dine venner eller familie.

Storcenter på fokus på shopping

Emporia, som er det kæmpe store shopping center ved Hyllie, ligger kun 27 minutters kørsel med tog fra Københavns hovedbanegård. Her er der rig mulighed for at købe ind til alle julegaverne og med deres 200 butikker er der noget til enhver smag.

Julehygge i centrum

Malmø er et oplagt sted at shoppe i julen. Hvert år skruer Sverige ekstra op for julestemningen og tilbyder også længere åbningstider, ekstra julepynt, gratis småkager og gløgg. Derudover er gågaderne fyldt med lys dekorationer og julemarkeder langs gaderne. Fordelen ved Malmø er at den er overskuelig, du følger blot gågaden fra Stortorget. I sidegaderne finder du butikker med personlige gaver og små listige caféer.

Børnenes jul

Der sker masser af sjov i Malmø for børnene. På Gustav Adolfs Torg har børnene mulighed for at selv lave dekorationer. Her ligger julemanden også en tur forbi. Der er skøjtebaner i Folkets Park og Raoul Wallensbergs park, hvor der er mulighed for skøjteudlejning samt varme sig med en dejlig varm kakao efter en tur på isen. Til de små bage lystne er der også mulighed for at bage julesmåkager. Desuden er det også muligt  i weekendenerne, at køre i hestevogn eller prøve en tur på en pony.

Julemarkeder i Malmø

Der er det idylliske Sct. Gertruds marked, hvor traditionel svensk mad og kunsthåndværk sælges i de smukt pyntede boder mellem bindingsværkshuse. På Gustav Adolfs Torg er der et Økologisk fair trade-julemarked med, lokale specialiteter, genbrug og vintage. Og på Drottningtorget afholdes Bondens eget marked med lokaltproducerede varer. Så ligemeget hvad du er til er der et julemarked for dig i Malmø.