Feriebolig Loja

...Læs mere

Lej feriebolig i Loja med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse og ferielejligheder i Loja fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Loja med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse og ferielejligheder i Loja på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på rejser til Loja. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Loja, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i feriebolig i Loja er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Campaya er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Loja, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres bolig i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede ferieboligudlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Loja på Campaya.dk.

Feriebolig i Loja for enhver smag

Der findes ferieboliger i Loja og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Loja, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Loja må koste, hvilken periode I skal bruge boligen i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være en et feriehus eller ferielejlighed Loja med pool og meget mere.

Hvis der ikke er en ferielejlighed eller et feriehus Loja, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige muligheder ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus eller en ferielejlighed Loja, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Loja, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Loja

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Loja er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Loja

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
13 ferieboliger fundet
 • id: mh43769

  • Ferielejlighed
  • 16 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Apartments in a luxury villa with pool.Villa Pepin is close to the highway between Montefrio and Tocon. Villa Pepin is a new house between the olives, devided in 4 apartments:6 persons, kitchen, living room, 3 bedrooms, bathroom, heating.2 x 4 persons, 2 bedrooms, living room, kitchen, bathroom, heating.2 persons apartment, 1 bedroom, bathroom, living room, heating, NO kitchen.There is a large communal pool with beautifull terraces, sun loungers, a poolhouse with kitchen and bbq.It is a great house from English, with good quality finishing and furnishing and most of all: beautiful views into the valley !


 • id: nseac164

  • Sommerhus
  • 9 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Montefrio blev udnævnt af National Geographic til en af de ti byer i verden med flotteste udsigt. Dette feriehus ligger blot fem minutter fra denne fremragende internationalt anerkendte by.


 • id: mh23748

  • Gårdhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Restored mill with private swimming pool on a property in Algarinejo, Granada


 • id: mh36677

  • Gårdhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Rural house in former mill with a private swimming pool