Sommerhus Rosendal

...Læs mere

Hvis du lejer dit sommerhus i Rosendal med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhuse og hytter i Rosendal på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv udlejer dem for. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning til ferien i Rosendal.

Find den helt rigtige hytte i Rosendal

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over hytterne i Rosendal fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle indkvarteringsmuligheder er oplistet. Hvis I finder en hytte Rosendal, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på den, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om huset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i hytte Rosendal, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie i sommerhus Rosendal, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus Rosendal.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Rosendal, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille via vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Digital med lokal tilstedeværelse

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse. Når I lejer et feriehus eller en ødegård Rosendal gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over udvalget, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Noget for enhver smag

Der findes feriehuse og hytte i Rosendal og omegn for enhver smag. Vi har ødegård Rosendal leje billig, særligt hvis I er tidligt ud. Oftest har I nemlig et meget større udvalg, hvis I lejer tidligt, og så bliver det lettere at finde et billigt sommerhus Rosendal. Vi har luksus sommerhus Rosendal. Vi har fx flere sommerhus med spa i Rosendal, ligesom vi har gode muligheder for at finde et hus til et weekendophold Rosendal til jer. Hvis I har brug for råd og vejledning i processen, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice, som meget gerne hjælper jer videre. Et sommerhus, eller en stuga som det kaldes i vores broderland, er ideel til et weekendophold Rosendal i de skønne omgivelser. Hvis I har lyst til en romantisk ferie er en hytte med spa i Rosendal helt oplagt. Findes der noget bedre end at hygge i hytten med lidt champagne og så ellers en tur i spabadet, hvor I fodrer hinanden med chokoladeovertrukne jordbær? Hvis I tager i sommerhus med spa i Rosendal kan spabadet selvfølgelig også “bare” bruges som et afslapningssted, hvor I kan læne jer tilbage i boblerne og måske hygge med en god bog. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Rosendal.

Hvis der ikke er et sommerhus Rosendal, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

Populære områder i Rosendal

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
4 ferieboliger fundet
 • id: nsn19029

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt feriehus centralt beliggende i Rosendahl. Der er en stor terrasse og et flot udeområde.


 • id: nsn19158

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Denne hyggelige ferielejlighed fordeler sig på anden og tredje sal i en ejendom med N19157 og N19217. De tre lejligheder har fælles sauna, legeplads og røgeovn til vamtrøgning.


 • id: nsn19217

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggelig ferielejlighed på første sal, i samme hus som N19157 og N19158. Gæsterne fra de tre enheder deles om sauna, legeredskaber og varm-røgeovn.


 • id: nsn19157

  • Ferielejlighed
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggelig ferielejlighed på første sal, i samme hus som N19158 og N19217. Gæsterne fra de tre enheder deles om sauna, legeredskaber og varm-røgeovn.