Sommerhus Juuka

...Læs mere

Hvis du lejer dit sommerhus i Juuka med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhuse og hytter i Juuka på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv udlejer dem for. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning til ferien i Juuka.

Find den helt rigtige hytte i Juuka

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over hytterne i Juuka fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle indkvarteringsmuligheder er oplistet. Hvis I finder en hytte Juuka, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på den, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om huset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i hytte Juuka, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie i sommerhus Juuka, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus Juuka.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Juuka, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille via vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Digital med lokal tilstedeværelse

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse. Når I lejer et feriehus eller en ødegård Juuka gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over udvalget, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Noget for enhver smag

Der findes feriehuse og hytte i Juuka og omegn for enhver smag. Vi har ødegård Juuka leje billig, særligt hvis I er tidligt ud. Oftest har I nemlig et meget større udvalg, hvis I lejer tidligt, og så bliver det lettere at finde et billigt sommerhus Juuka. Vi har luksus sommerhus Juuka. Vi har fx flere sommerhus med spa i Juuka, ligesom vi har gode muligheder for at finde et hus til et weekendophold Juuka til jer. Hvis I har brug for råd og vejledning i processen, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice, som meget gerne hjælper jer videre. Et sommerhus, eller en stuga som det kaldes i vores broderland, er ideel til et weekendophold Juuka i de skønne omgivelser. Hvis I har lyst til en romantisk ferie er en hytte med spa i Juuka helt oplagt. Findes der noget bedre end at hygge i hytten med lidt champagne og så ellers en tur i spabadet, hvor I fodrer hinanden med chokoladeovertrukne jordbær? Hvis I tager i sommerhus med spa i Juuka kan spabadet selvfølgelig også “bare” bruges som et afslapningssted, hvor I kan læne jer tilbage i boblerne og måske hygge med en god bog. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Juuka.

Hvis der ikke er et sommerhus Juuka, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
3 ferieboliger fundet
 • id: ihfi2060.621.1

  • Byhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser

  40 km south of Nurmes, L.Ylemmäisenjärvi 40 m (length 4 km, width 0.5 km), shallow, soft, sand/mud bottom, own boat. Log cottage 2007, living room/kitchen, bedroom double bed, bedroom 2 extra beds


 • id: ihfi2060.602.1

  • Byhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser

  100 km north of Joensuu, lake Pielinen 30 m, hard, sandy bottom, own boat. Wooden cottage 1995, living room/ kitchen, bedroom with double bed, bedroom with double bed, sleeping loft with double be


 • id: ihfi2060.601.1

  • Byhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser

  110 km north of Joensuu, L.Pielinen (Lakunlahti bay area) 40 m, hard, moraine/rock bottom, rather large stones on shore, swimming place dredged, own boat. Log cottage 2011, living room/kitchen, be