Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus på Møn

Lej sommerhus på Møn på dine præmisser

Sommerhus på Møn

Lej sommerhus på Møn med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Møn fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Møn, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Møn

I finder landets tiendestørste ø Møn kendt for de massive kalkskrænter ved Møns Klint lige under Sjælland. Der ligger sommerhuse på Møn i stor stil helt ud til de små farvande og fine strande, hvor I i mange tilfælde kan finde et spot, som I kan have helt for sig selv. På trods af den meget smukke og spektakulære natur på øen er Møn nemlig ikke plastret til med områder overalt ud til de smukke strande indkranset af småskove og marker. Der er derfor rig mulighed for at få en ferie med højt til loftet og masser af plads i smuk natur, hvis I tager i sommerhus på Møn.

Der findes sommerhuse på Møn for enhver smag. Her er ferielejligheder på Møn og idyllisk beliggende sommerhuse på Møn helt ud til de rolige strande. Der er kort sagt noget for enhver smag. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af mellemstore 6 og 8 personers sommerhuse på Møn.

Hvis I vil have en aktivitetsrig ferie, er Møn også et godt sted at tage hen. Området omkring Møns Klint og geocenteret samme sted tilbyder en lang række oplevelsesmuligheder i den vilde natur på stedet og indenfor i det spændende geocenter. Og der er i det hele taget rigtig fine oplevelsesmuligheder på Møn med hygge og god stemning i de snørklede gader i de større og mindre byer.

Vælg sommerhuse på Møn med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Møn

Se områder og sommerhuse i Møn


Campaya Sommerhusudlejning på Møn

Hvis du lejer dit sommerhus på Møn med Campaya Sommerhusudlejning Møn, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler alle sommerhuse på Møn på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus på Møn til ferien på Møn.

Campaya Sommerhusudlejning Møn har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Møn, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus på Møn er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Møn er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er masser af mulighed for smukke gåture i den rige natur ved vandet i de rolige farvande omkring Møn. Og masser af muligheder for at læne jer tilbage i jeres ferielejlighed Møn eller jeres sommerhus på Møn, der rummer noget af den mest storslåede natur herhjemme med de store kalkgiganter ved Møns Klint.

Find det helt rigtige sommerhus på Møn

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Møn fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Møn, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Møn med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus på Møn, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus på Møn, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i jeres sommerhus på Møn, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Møn. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Møn. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Møn, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus på Møn, der passer jer bedst på Møn eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus på Møn, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Møn til jeres ferie på Møn, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Møn er din garanti for en tryg ferie på Møn

Hos Campaya Sommerhusudlejning Møn har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Møn, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus på Møn i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Møn på Campaya.dk.

Sommerhus på Møn er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus på Møn med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Møn træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferieturen på Møn om at opholde sig i huset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner deres sommerhus Møn rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Møn. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Her er god mulighed for at koble af i naturen med store oplevelser ved fx Møns Klint, ligesom den hyggelige købsstad Stege gemmer på mange spændende og hyggelige oplevelser. En ferie i sommerhus på Møn eller i ferielejlighed på Møn er jeres garanti for en ferie i skøn natur i en spændende egn af landet.

Sommerhusudlejning Møn

Campaya Sommerhusudlejning Møn er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Møn gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Møn, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Møn for enhver smag

Der findes sommerhuse på Møn og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Møn havudsigt, og vi har også mange sommerhuse på Møn med masser af plads på udearealerne. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse på Møn, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus på Møn eller ferielejlighed på Møn må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Møn, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Møn. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus på Møn, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse på Møn ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Møn, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Møn, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Møn til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus på Møn. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Møn til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Møn i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse på Møn, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb på deres sommerhus på Møn, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Møn på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Møn i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Møn

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Møn er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.