Sommerhus Læsø

...Læs mere

Lej sommerhus på Læsø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Læsø fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Læsø

Læsø er med sin placering midt i Kattegat afskåret fra fastlandet af en halvanden times lang sejltur, og I mærker tydeligt forandringen, når I sætter fødderne på havnen på Læsøs vestkyst. Her er ro og fred, og mange steder på øen kan I ikke høre andet end fuglenes fløjten, vinden i trætoppene og havets brusen, når I leder efter jeres helt eget spot ved vandkanten.

Det gør Læsø til en oplagt destination til sommerhusturen. Her er masser af plads til aktiviteter i naturen i godt selskab, og her er faktisk også et rigtig fint udvalg af aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

Sommerhusene på Læsø er spredt ud over det meste af øen. De fleste er samlet i hyggelige, skovindpakkede sommerhusområder tæt på vandet på øens nordkyst, og et sommerhus på Læsø er derfor et godt udgangspunkt til en ferie tæt på naturen og de kilometerlange, hvide sandstrande.

Sommerhus Vesterø: Sommerhus på Læsøs vestkyst
Sommerhus Østerby: Sommerhus på Læsøs østkyst

I kan finde et sommerhus på Læsø til hele pukkelryggede, og I kan finde små, hyggelige sommerhuse på Læsø helt ude ved kysten med udsigt over Kattegat. Mange af sommerhusene på Læsø kan lejes forholdsvist billigt sammenlignet med andre områder af landet, og der er ofte få kilometer fra sommerhusområderne ind til nærmeste by.

Uanset hvor I lejer sommerhus Læsø, skal I glæde jer til en ferie tæt på sjældne naturtyper som klitheder, strandenge og sågar et vadehavsområde, hvor der er et rigt dyre- og især fugleliv.

Så tag kikkerten med i sommerhus Læsø - eller bare familien og vennerne - og glæd jer til en ferie i formidable omgivelser.

Campaya Sommerhusudlejning på Læsø

Hvis du lejer dit sommerhus på Læsø med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Læsø.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Læsø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Læsø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er vandet aldrig langt væk, der er masser af kultur med tangtagshuse, saltudvinding og sejlture ud til de nærliggende småøer. Læsø er et åndehul fra hverdagens stress og jag, og det mærker I faktisk allerede, når I træder ombord på færgen til Læsø. Tempoet daler en takt, når I sætter foden på havnen på Læsø daler det endnu en takt. Menneskene og stemningen på Læsø er nærmest meditativ rolig(e). Glæd jer.

Find det helt rigtige sommerhus på Læsø

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Læsø fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Læsø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Læsø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Læsø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Læsø. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Læsø. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Læsø eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Læsø, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Læsø

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Læsø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Læsø på Campaya.dk.

Sommerhus på Læsø er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Læsø træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Læsø om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Læsø. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Sommerhus Læsø Vesterø og sommerhusene ved Østerby har ofte havudsigt. Find jeres sommerhus på Læsø med havudsigt i vores søgemaskine herunder.

Når I skal en tur væk fra sommerhuset, er der masser at se og opleve på Læsø. I er aldrig langt fra de hyggelige strande og de skønne naturområder, som for Læsø er så særlige. Her er vadehav og et rigt dyreliv, og her er masser af små hyggelige butikker. Både på landet i gamle landejendomme og i de hyggelige feriebyer.

Sommerhusudlejning på Læsø

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Læsø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Læsø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Læsø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Læsø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Læsø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Læsø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Læsø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Læsø, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Læsø hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Læsø i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Læsø i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Læsø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Læsø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Læsø

Sommerhus Vesterø | Sommerhus Østerby |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
201 ferieboliger fundet
 • id: mh11061

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette velholdte swimmingpoolhus med smagfuld, moderne indretning i lys stil ligger i helt ugenerte og naturskønne omgivelser på den attraktive ferieø Læsø. Betaling af rengøring betales på lokalkon


 • id: mh40862

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velfungerende sommerhus beliggende på en naturgrund ca. 1000 m fra øens bedste badestrand. Huset er godt indrettet med 3 soverum og badeværelse samt køkken/alrum med opholdsstue og brændeovn. Der


 • id: mh65626

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Charmerende sommerhus med stråtag beliggende i ren landidyl på Læsø i naturskønne omgivelser på en stor græsgrund med træer helt ugeneret, tæt på øens flotte badestrand, skov til gåtur og havnemilj


 • id: mh56799

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velfungerende sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed på flot stor og ugeneret naturgrund på Læsø. Huset er indrettet med to soveværelser, stort anneks med dobbeltseng og god skabsplads, et rumm


 • id: mh7162

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Komfortabel og hyggelig 4-personers lejlighed på 61 m² beliggende i Vesterø med naturskønne omgivelser. Perfekt til den lille familie, der vil udforske Læsø. Der er åbent køkken og 2 soveværel


 • id: mh67632

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med sauna beliggende i naturskønne omgivelser på dejlig solrig naturgrund med træer i rolige omgivelser på Læsø. Sommerhuset er velindrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med gul


 • id: mh46714

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med sauna beliggende i naturskønne omgivelser på dejlig stor græsgrund med træer ca. 400 m fra børnevenlig badestrand på Læsø. Huset er velindrettet med tre rummelige værelser, stort bade


 • id: mh56107

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Rummeligt sommerhus med spabad og sauna beliggende i naturskønne omgivelser på naturgrund med træer. Huset er godt indrettet med tre store soveværelser, lille hems egnet til større børn og to b


 • id: mh55548

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø på en stor græsgrund med træer. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og veludstyret køkken til s


 • id: mh55805

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velfungerende sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed på flot, stor lynggrund med træer ca. 350 m fra badestrand. Huset er indrettet med 3 gode værelser med skabsplads og et rummeligt køkken, de