Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus på Læsø

Lej sommerhus på Læsø på dine præmisser

Sommerhus på Læsø

Lej sommerhus på Læsø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Læsø fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Læsø, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Læsø

Læsø er med sin placering midt i Kattegat afskåret fra fastlandet af en halvanden times lang sejltur, og I mærker tydeligt forandringen, når I sætter fødderne på havnen på Læsøs vestkyst. Her er ro og fred, og mange steder på øen kan I ikke høre andet end fuglenes fløjten, vinden i trætoppene og havets brusen, når I leder efter jeres helt eget spot ved vandkanten.

Det gør Læsø til en oplagt destination til sommerhusturen. Her er masser af plads til aktiviteter i naturen i godt selskab, og her er faktisk også et rigtig fint udvalg af aktivitetsmuligheder og seværdigheder.

Sommerhusene på Læsø er spredt ud over det meste af øen. De fleste er samlet i hyggelige, skovindpakkede områder tæt på vandet på øens nordkyst, og et sommerhus på Læsø er derfor et godt udgangspunkt til en ferie tæt på naturen og de kilometerlange, hvide sandstrande.

I kan finde et sommerhus på Læsø til hele pukkelryggede, og I kan finde små, hyggelige sommerhuse på Læsø helt ude ved kysten med udsigt over Kattegat. I mange af sommerhusene på Læsø er der ofte få kilometer fra ferieområdet ind til nærmeste by.

Uanset hvor I lejer sommerhus på Læsø, skal I glæde jer til en ferie tæt på sjældne naturtyper som klitheder, strandenge og sågar et vadehavsområde, hvor der er et rigt dyre- og især fugleliv.

Så tag kikkerten med i sommerhus Læsø - eller bare familien og vennerne - og glæd jer til en ferie i formidable omgivelser.

Vælg sommerhuse på Læsø med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Læsø

Se områder og sommerhuse i Læsø


Campaya Sommerhusudlejning på Læsø

Hvis du lejer dit sommerhus på Læsø med Campaya Sommerhusudlejning på Læsø, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på Læsø på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene på Læsø også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus Læsø til ferien.

Campaya Sommerhusudlejning på Læsø har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske gæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Læsø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus Læsø er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Læsø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er vandet aldrig langt væk, der er masser af kultur med tangtagshuse, saltudvinding og sejlture ud til de nærliggende småøer. Læsø er et åndehul fra hverdagens stress og jag, og det mærker I faktisk allerede, når I træder ombord på færgen til Læsø. Tempoet daler en takt, når I sætter foden på havnen på Læsø daler det endnu en takt. Menneskene og stemningen på Læsø er nærmest meditativ rolig(e). Glæd jer.

Find det helt rigtige sommerhus på Læsø

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Læsø fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene på Læsø er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Læsø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på dét, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information, I skal bruge. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Læsø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus Læsø, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus på Læsø, der opfylder alle jeres krav beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie på Læsø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Læsø. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Læsø. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Læsø, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus på Læsø, der passer jer bedst på Læsø eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus Læsø, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Læsø til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning på Læsø er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning Læsø har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Læsø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus på Læsø i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Læsø på Campaya.dk.

Sommerhus på Læsø er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Læsø træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferieturen på Læsø om at opholde sig hjemme, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner det rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Læsø. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Et sommerhus Læsø har ofte havudsigt. Find jeres sommerhus på Læsø med havudsigt i vores søgemaskine her på siden.

Når I skal en tur væk fra huset, er der masser at se og opleve på Læsø. I er aldrig langt fra de hyggelige strande og de skønne naturområder, som for Læsø er så særlige. Her er vadehav og et rigt dyreliv, og her er masser af små hyggelige butikker. Både på landet i gamle landejendomme og i de hyggelige feriebyer.

Sommerhusudlejning Læsø

Campaya Sommerhusudlejning Læsø er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Læsø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Læsø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Læsø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Læsø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse på Læsø, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus på Læsø må koste, hvilken periode I skal bruge, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Læsø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Læsø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus Læsø, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse på Læsø ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Læsø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Læsø, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Læsø til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus på Læsø. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Læsø til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Læsø i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse på Læsø, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom huset ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Læsø på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Læsø i en kortere periode. Få det fulde overblik over sommerhus i Nordjylland her.

Få en minderig ferie på Læsø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Læsø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Læsø

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Læsø har Campaya?

  Campaya udlejer næsten 100 sommerhuse på Læsø på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Læsø lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Læsø?

  De fleste sommerhuse på Læsø koster 3000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Og i sommerens højsæson er gennemsnitspriserne en smule højere.

  Se alle vores sommerhuse på Læsø her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Læsø er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Læsø udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Læsø i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores sommerhuse på Læsø her.