Sommerhus Skagen By

...Læs mere

Lej sommerhus i Skagen By med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Skagen By fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Skagen By med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Skagen By.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Skagen By, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Skagen By er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Skagen By

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Skagen By fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Skagen By, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Skagen By med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Skagen By, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Skagen By. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Skagen By. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Skagen By eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Skagen By

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Skagen By, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Skagen By på Campaya.dk.

Sommerhus i Skagen By er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Skagen By træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Skagen By om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Skagen By. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Skagen By

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Skagen By gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Skagen By, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Skagen By for enhver smag

Der findes sommerhuse i Skagen By og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Skagen By, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Skagen By. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Skagen By, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Skagen By, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Skagen By hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Skagen By i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Skagen By i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Skagen By

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Skagen By er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
293 ferieboliger fundet
 • id: mh76179

  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Charmerende hus i Skagens centrum med historie, strand, hav, havn og et herligt bymiljø lige udenfor. Det er bestemt ikke kun beliggenheden, som er i top, for selve huset giver jer en ovenud skøn r


 • id: mh56820

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse i rolige omgivelser. Sommerhuset med spabad er i to plan, hvor stueetagen byder på køkken/al


 • id: mh61503

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I den flotte bydel Østerby i Skagen ligger dette helt unikke og særdeles smukt Skagenhus. Der er lagt vægt på detaljer og kvalitet overalt. Der er blot ca. 100 m til den populære badestrand og let


 • id: mh71823

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette ny renoveret sommerhus ligger optimalt i Skagen. Alle byens tilbud er lige i nærheden, museerne, det hyggelige havnemiljø samt stranden og skov. Sommerhuset har åbne rumforløb, flotte


 • id: mh56827

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Idyllisk Skagenhus beliggende midt i Østerby, den oprindelige del af Skagen, tæt på Sønderstrand, Brøndums Hotel og Skagens Museum. Hele kvarteret oser af Skagens charme med de snoede veje og de ve


 • id: mh68429

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I hjertet af Skagen by ligger dette moderne og indbydende sommerhus kun ca. 500 m fra Skagen centrum og gågaden samt få minutters kørsel fra Skagen Sønderstrand og Grenen, hvor de mange seværdighed


 • id: mh57090

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette fine murstenshus ligger i et roligt villakvarter i Skagen. Huset er renoveret i 2017 med helt nyt køkken og flot, nyt trægulv i stuen, lyst og hyggeligt indrettet. Køkken og stue ud i et med


 • id: mh70263

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette renoverede byhus beliggende i gåafstand til det herlige bymiljø og havet ved Skagen er lyst indrettet og med flotte, stilfulde møbler. God entre, lyst og veludstyret køkken samt bryggers med


 • id: mh55850

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan har stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet. Her er trægulve samt brændeovn. I stueplan er der et mindre


 • id: mh12742

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Enderækkehus beliggende i roligt område kun ca. 1 km fra centrum af Skagen. Huset er velholdt og lyst indrettet med et velfungerende køkken og stue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til den ru


 • id: mh63629

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Forestil dig at nyde morgenkaffen og det friske morgenbrød fra den nærliggende bager i denne skønne gårdhave. Så er det ferie! Huset indeholder en hyggelig stue, personligt indrettet med både nye o


 • id: ss22281

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Kun et stenkast fra vandet ligger denne eksklusive feriebolig i første række til klitterne og stranden i ét af de mest attraktive bydele i Skagen ved Vippefyret. Fra huset er der en enestående panoram


 • id: mh69617

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lys og rummelig lejlighed beliggende i hjertet af Skagen. Lejligheden indeholder køkken med lille spiseplads, rummeligt badeværelse, et stort soveværelse med skabsplads og hyggelig stue med spisepl


 • id: mh72852

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Badeværelser

  Lækker og meget charmerende feriebolig indrettet med dejlige, lette møbler og i skønne lyse farver med strejf af både Skandinavien og Grækenland i farvevalget.  Fantastiske 35 m2 beliggende i skønne


 • id: ss8821

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Særdeles hyggeligt og smukt Skagenshus med en unik beliggenhed i første klitrække. Havudsigten fra 1. sal er vidunderlig. Til huset hører lille have og gårdhave med havemøbler. Huset er lavloftet og h


 • id: mh70561

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Fantastisk udsigt, super beliggenhed, 3 soveværelser samt stue med brændeovn. Dejlig ferielejlighed til 6 personer i Skagenbydelen Østerby. Villalejligheden er perfekt til byferie i skønne Skagen. Bo