Sommerhus Lyngsbæk Strand

...Læs mere

Lej sommerhus ved Lyngsbæk Strand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene ved Lyngsbæk Strand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus ved Lyngsbæk Strand med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien ved Lyngsbæk Strand.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Lyngsbæk Strand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus ved Lyngsbæk Strand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus ved Lyngsbæk Strand

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene ved Lyngsbæk Strand fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Lyngsbæk Strand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus ved Lyngsbæk Strand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset ved Lyngsbæk Strand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus ved Lyngsbæk Strand. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus ved Lyngsbæk Strand. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst ved Lyngsbæk Strand eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie ved Lyngsbæk Strand

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus ved Lyngsbæk Strand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus ved Lyngsbæk Strand på Campaya.dk.

Sommerhus ved Lyngsbæk Strand er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Lyngsbæk Strand træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen ved Lyngsbæk Strand om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus ved Lyngsbæk Strand. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning ved Lyngsbæk Strand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus ved Lyngsbæk Strand gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene ved Lyngsbæk Strand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig ved Lyngsbæk Strand for enhver smag

Der findes sommerhuse ved Lyngsbæk Strand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus ved Lyngsbæk Strand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Lyngsbæk Strand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus ved Lyngsbæk Strand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Lyngsbæk Strand, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje ved Lyngsbæk Strand hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus ved Lyngsbæk Strand i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus ved Lyngsbæk Strand i en kortere periode.

Få en minderig ferie ved Lyngsbæk Strand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Lyngsbæk Strand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
75 ferieboliger fundet
 • id: mh9208

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Ebeltoft, nærmere Egsmark Strand, finder i dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Sommerhuset er gennem renoveret i 2011 med bl.a. badeværelse, trægulve og meget mere.


 • id: mh8188

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus til familien der vægter god beliggenhed. Sommerhuset ligger ved den populære Lyngsbæk strand med udsigt over Ebeltoft Vig. Udsigten kan nydes fra stuen og fra terrassen, hvo


 • id: nsd16006

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Nyt, moderne og super flot sommerhus med masse af kvalitet ogudstyr. Optimal indretning med bl.a. tre gode værelser, to luksus badeværelser, det ene med sauna.


 • id: nsd16777

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Nyd jeres ferie i velindrettede og velholdte omgivelser. Dette feriehus indbyder til et dejligt ferieophold på alle årstider.


 • id: nsd19062

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette dejlige og yderst velholdte feriehus er beliggende i det populære område ved Lyngsbæk Strand ved Strandvejen og med meget kort gåafstand til stranden.


 • id: nsd17750

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På en tilvokset naturgrund med kort afstand til strand, købmand og spisesteder har dette flotte arkitekttegnede feriehus en virkelig dejlig beliggenhed.


 • id: mh62415

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst og lækkert feriehus på stor, smukt bevokset og velplejet naturgrund i bakkerne ved Lyngsbæk Strand. Stor, sydvestvendt, delvist overdækket træterrasse med havemøbler, liggestole, parasol og grill


 • id: mh50574

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt halvt dobbelthus til 6 personer beliggende i skønne omgivelser kun 400 meter fra Lyngsbæk Strand med god terrasse med havemøbler og grill. Huset er velindrettet med hyggelig stue i åben forbi


 • id: nsd16480

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velholdt sommerhus med kig til vandet og gode terrasser og stor græsplæne.


 • id: nse4168

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Pragtfuldt hus, opført og bygget i de absolutte bedste materialer og med sans for såvel indretning, arkitektur og sammenhæng i interiøret.


 • id: nse4034

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt feriehus beliggende i et populært område med kort gåafstand til en dejlig sandstrand. Her kan I nyde ferien i fulde drag både indendørs og på den store træterrasse.


 • id: nsd16740

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyngsbæk Ferielejligheder er 11 selvstændige lejligheder i flere forskellige størrelser, med en lang række af fælles aktivitetsmuligheder og områder som står til alles disposition.


 • id: nsd16735

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyngsbæk Ferielejligheder er 11 selvstændige lejligheder i flere forskellige størrelser, med en lang række af fælles aktivitetsmuligheder og områder som står til alles disposition.


 • id: nsd16733

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyngsbæk Ferielejligheder er 11 selvstændige lejligheder i flere forskellige størrelser, med en lang række af fælles aktivitetsmuligheder og områder som står til alles disposition.


 • id: mh12477

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ikke langt fra Lyngsbæk Strand ligger dette store sommerhus, som rummer alt det nødvendige til en god ferie. Der er en stor swimmingpool, spabad og sauna. Fra stuen kan I holde øje med pool


 • id: mh65987

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i dejligt lukket område ved Lyngsbæk Strand med mange muligheder for smukke vandreture lige udenfor døren. Spabadet og saunaen ligger lige ved