Sommerhus Skibsted Fjord

...Læs mere

Lej sommerhus i Skibsted Fjord med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Skibsted Fjord fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Skibsted Fjord med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Skibsted Fjord.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Skibsted Fjord, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Skibsted Fjord er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Skibsted Fjord

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Skibsted Fjord fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Skibsted Fjord, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Skibsted Fjord med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Skibsted Fjord, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Skibsted Fjord. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Skibsted Fjord. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Skibsted Fjord eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Skibsted Fjord

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Skibsted Fjord, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Skibsted Fjord på Campaya.dk.

Sommerhus i Skibsted Fjord er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Skibsted Fjord træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Skibsted Fjord om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Skibsted Fjord. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Skibsted Fjord

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Skibsted Fjord gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Skibsted Fjord, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Skibsted Fjord for enhver smag

Der findes sommerhuse i Skibsted Fjord og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Skibsted Fjord, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Skibsted Fjord. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Skibsted Fjord, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Skibsted Fjord, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Skibsted Fjord hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Skibsted Fjord i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Skibsted Fjord i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Skibsted Fjord

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Skibsted Fjord er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
31 ferieboliger fundet
 • id: mh7485

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst og velindrettet sommerhus beliggende på en naturgrund med træer i et roligt område ca. 300 m fra Limfjorden. Huset er indrettet med kombineret stue og køkken med komfortable møbler, fladskærms


 • id: mh55114

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lyst og velindrettet sommerhus med spabad beliggende på en naturgrund med træer i et roligt sommerhusområde ved Limfjorden. Fra sommerhuset er der kun ca. 200 meter til vandet. Huset er indrettet m


 • id: mh14336

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Arkitekttegnet sommerhus med panoramaudsigt udover Limfjorden, Næssund og Visby Bredning. Huset er indrettet med to adskilte afdelinger, begge kun med adgang udefra. Den ene afdeling er indrettet m


 • id: ss24738

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Et dejligt, moderne og velindrettet sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Doverodde i Thy - tæt på en børnevenlig strand.


 • id: nsb52306

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Superflot feriehus beliggende i rolige omgivelser. Huset er opført med tanke for en masse aktiviteter.


 • id: nsb6266

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Limfjorden er kendt for sine smukke naturskønne øer, blandt andet øen Mors, hvor man absolut bør unde sig selv et besøg i Jesperhus Blomsterpark, som både er en blomster- og forlystelsespar


 • id: mh60572

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser

  Husets indretning. Sommerhuset er indrettet med kombineret stue og køkken. Køkkenet er veludstyret med keramiskkomfur, opvaskemaskine, emhætte, køleskab, separat fryser og mikrobølgeovn. Den store stu


 • id: nsb52326

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I et roligt feriehusområde, på en afsides liggende grund, ligger dette indbydende feriehus.


 • id: nsb52318

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt feriehus beliggende for enden af en stille sommerhusvej, hvor I kan komme helt ned i tempo og slippe væk fra hverdagens stress og jag.


 • id: mh60798

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser

  Husets indretning. Sommerhuset er indrettet med kombineret stue og køkken. Køkkenet er veludstyret med keramiskkomfur, opvaskemaskine, emhætte, køleskab, mikrobølgeovn og separat fryser. Stuen er hygg


 • id: nsb52350

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Særdeles præsentabelt feriehus af træ i naturskønt område på delvist tilplantet naturgrund tæt på Nissum Bredning og Skibsted Fjord.


 • id: mh50047

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus på højtbeliggende, stor naturgrund, som er omkranset af høje træer. Det er som at bo midt i skoven og alligevel kun få hundrede meter fra Limfjorden. Der er ved huset/området en


 • id: mh59708

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Praktisk indrettet sommerhus beliggende på stor naturgrund omkranset med høje træer midt imellem Skibsted Fjord og Limfjorden. Huset har tre soveværelser, alle med gode dobbeltsenge. I stuen er der


 • id: mh16219

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Højtbeliggende sommerhus i et dejligt naturområde med udsigt over Limfjorden. Huset er meget handicapvenligt med kørerampe helt op til huset, brede døre og lave dørtrin samt stort badeværelse. Huse


 • id: mh8189

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velbeliggende sommerhus beliggende i 1. række ud mod vandet. Huset er beliggende i fredelige omgivelser på en stor strandgrund ned mod Limfjorden. Huset er arkitekttegnet og lyst indrettet med højt


 • id: mh68210

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med spabad beliggende kun ca. 350 meter fra Limfjorden. Husets beliggenhed giver rig mulighed for privatliv, så ferien kan nydes i fred og ro. Sommerhuset er praktisk indrettet med