Sommerhus Ikast-Brande

...Læs mere

Lej sommerhus i Ikast-Brande med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Ikast-Brande fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Ikast-Brande med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Ikast-Brande.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Ikast-Brande, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Ikast-Brande er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Ikast-Brande

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Ikast-Brande fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Ikast-Brande, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Ikast-Brande med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Ikast-Brande, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Ikast-Brande. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Ikast-Brande. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Ikast-Brande eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Ikast-Brande

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Ikast-Brande, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Ikast-Brande på Campaya.dk.

Sommerhus i Ikast-Brande er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Ikast-Brande træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Ikast-Brande om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Ikast-Brande. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Ikast-Brande

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Ikast-Brande gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Ikast-Brande, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Ikast-Brande for enhver smag

Der findes sommerhuse i Ikast-Brande og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Ikast-Brande, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Ikast-Brande. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Ikast-Brande, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Ikast-Brande, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Ikast-Brande hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Ikast-Brande i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Ikast-Brande i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Ikast-Brande

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Ikast-Brande er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Ikast-Brande

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
31 ferieboliger fundet
 • id: mh78012

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette charmerende sommerhus er beliggende i et naturskønt område ved Guldforhoved, Sommerhuset er gennemrenoveret og virker som et helt nyt hus indenfor dog med sommerhushyggen bevaret. Der er tre


 • id: mh10222

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus beliggende på en stor naturgrund som er indhegnet, så børnene trygt kan lege i haven. Stort renoveret køkken/alrum med direkte adgang til stuen med lysindfald fra de store vinduer. D


 • id: mh77845

  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Guldforhoved finder I dette store, renoverede sommerhus med meget plads. Sommerhuset er udstyret med fire soveværelser og rummeligt køkken i forbindelse med opholdsstuen. Huset har flere terras


 • id: mh65057

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger i skøn natur mellem Silkeborg og Herning, på den Jyske højderyg. Med sin placering er dette sommerhus et oplagt valg for naturelskere eller som udgangspunkt til udflugter. So


 • id: mh7948

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Veludstyret sommerhus beliggende i fredeligt naturskønt område. Ca. 30 km til Himmelbjerget og ca. 20 km til søerne ved Silkeborg hvor der kan lejes kanoer. Beliggenheden gør det muligt at besøge L


 • id: mh7937

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på naturgrund med træer. Huset er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og parabol. Fra huset kan du inden for ca. 1 times kørsel besøge Legoland eller Givskud Zoo. Der ligger e


 • id: mh15634

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Idyllisk beliggende sommerhus der emmer af atmosfære. Direkte fra stuen er der udgang til terrassen i direkte forbindelse med skovområde. Stuen har stige til hemsen, hvor der er yderligere 4 sovepl


 • id: nsd82309

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I et naturskønt område ved Rørbæk Sø ligger dette flotte feriehus. Huset er indrettet med moderne og komfortable møbler.


 • id: nsd82120

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Feriehuset oser af luksus, der er valgt gode byggematerialer og her er mange muligheder for den aktive familie.


 • id: nsb3072

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus der omkranses af agermarker, gårdsplads og en stor vildtvoksende landbohave med gamle træer.


 • id: nsd82610

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Et velindrettet og dejligt sommerhus beliggende i et af de smukkeste og mest naturskønne områder i det midtjyske, tæt ved Rørbæk Sø.


 • id: nsc4098

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt lille sommerhus med fri entré til Ikast Badeland, beliggende på en dejlig naturgrund ved Guldforhoved.


 • id: nsd82133

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På en stor naturgrund med en flot panoramaudsigt over Rørbæk Sø ligger dette ældre, autentiske og enkelt indrettede sommerhus. De sidste 200 m til huset køres der ad en skovvej.


 • id: nsc4120

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt sommerhus med en unik beliggenhed helt ned til Skjern Å og med rigtig gode fiskemuligheder.


 • id: mh74932

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Huset har en skøn, lys stue med højt til loftet og brændeovn. Der er TV med danske, skandinaviske og tyske kanaler. De store vinduer i stuen giver masser af lys og også en fantastisk udsigt over lands


 • id: nsc4097

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  I 'Søhøjlandet', vest for det charmerende Silkeborg, finder man dette landsted beliggende i landlige omgivelser på en stor og helt ugenert naturgrund med langt til naboerne.