Sommerhuse i Ebeltoft

Lej sommerhus i Ebeltoft med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Ebeltoft fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus i Ebeltoft, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Ebeltoft

I bunden af Djurslands næse ligger skønne Ebeltoft med sine kringlede brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse, hyggelige caféer og torve og sin placering helt ud til de skønne strande og rolige vande i Ebeltoft Vig.

Ebeltoft er inkarneret dansk feriestemning i topklasse. Den gamle købstad rummer alt, hvad I skal bruge for at gøre ferien perfekt. Fra de flade områder ved havnen og strandene bugter byen sig roligt op i terrænet, og på den anden side af byen, bølger de smukke, lyngklædte Mols Bjerg sig højt op med det ene mere fantastiske udsigtspunkt over skov og hav efter det andet.

På jeres ferie til Ebeltoft er det oplagt at tage på udflugt ud i den skønne natur. Der er masser af fine gåruter de omgivende grønne bakker, som også er oplagte at udforske på mountainbike eller fx hesteryg. Der er mange oplevelsesudbydere i Ebeltoft og omegn, der kan hjælpe jer afsted på en sådan tur.

Sommerhusene i Ebeltoft er i vid udstrækning placeret i og op til de store skove, der ligger i Ebeltofts baghave, og helt ud til kysten i Ebeltoft Vig. I er derfor konstant tæt på smuk natur, når I ferierer i Ebeltoft, og her er sommerhuse i Ebeltoft for enhver smag i og ved den skønne, gamle købstad. Der er også et stort udvalg af ferielejligheder i Ebeltoft til jer, der gerne vil være tæt på byens faciliteter.

Campaya Sommerhusudlejning i Ebeltoft

Hvis du lejer dit sommerhus i Ebeltoft med Campaya Sommerhusudlejning Ebeltoft, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Ebeltoft på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene i Ebeltoft også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Ebeltoft til ferien.

Campaya Sommerhusudlejning Ebeltoft har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske gæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Ebeltoft, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus i Ebeltoft er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Ebeltoft er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I omgivet af grønne skove på den ene side, de skønne strande i Ebeltoft Vig til den anden og Kattegats store vande på den tredje. Der er rig mulighed for at få store oplevelser, som ligger langt fra hverdagens stress og jag, i skøn natur og den inspirerende, brostensbelagte købstad.

Find det helt rigtige sommerhus i Ebeltoft

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Ebeltoft fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene i Ebeltoft er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Ebeltoft, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset i Ebeltoft, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset i Ebeltoft. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt jeres sommerhus i Ebeltoft er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset i Ebeltoft har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Ebeltoft med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og lejer sommerhuset i Ebeltoft. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus i Ebeltoft, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus i Ebeltoft, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Ebeltoft, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Ebeltoft. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Ebeltoft. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse Ebeltoft, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus Ebeltoft. Vi kan finde dét sommerhus Ebeltoft, der passer jer bedst i Ebeltoft eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus Ebeltoft, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Ebeltoft til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Ebeltoft er din garanti for en tryg ferie i Ebeltoft

Hos Campaya Sommerhusudlejning Ebeltoft har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Ebeltoft, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus Ebeltoft i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Ebeltoft på Campaya.dk.

Sommerhus i Ebeltoft er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Ebeltoft træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferieturen i Ebeltoft om at opholde sig hjemme, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset i Ebeltoft rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Ebeltoft. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er ikke noget, som kan inspirere og trække en væk fra hverdagen som den vilde natur, som på alle måder ligger langt fra dagligdagens opgaver. På en ferie til Ebeltoft skal I ikke koncentrere jer om andet end at hygge jer, og I har mulighed for mange veje hen til hyggen i den skønne by med de gamle bindingsværksbygninger og den omgivende natur.

Hvis I tager i sommerhus ved Ebeltoft Strand, er I sikret en skøn ferie i særdeles naturskønne omgivelser. Her er I tæt ved det de skønne, hvide sandstrande, som er så elskede af massevis af tilbagevendende feriegæster. I har samtidig det hyggelige feriebymiljø i baghaven, og et sommerhus i Ebeltoft ved stranden rummer således det bedste fra begge verdener. Et sommerhus i Ebeltoft Strand giver jer rigtig dejlige rammer om en skøn ferie!

Sommerhusudlejning i Ebeltoft

Campaya Sommerhusudlejning Ebeltoft er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Ebeltoft gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Ebeltoft, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Ebeltoft for enhver smag

Der findes sommerhuse i Ebeltoft og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Ebeltoft fra private, sommerhus Ebeltoft øer, hvor I har masser af fine feriefaciliteter lige ved hånden. Vi har også last minute sommerhuse i Ebeltoft, som I kan booke, når I er tæt på den ønskede afrejsedato. Og meget mere. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse Ebeltoft, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Ebeltoft må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i Ebeltoft i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Ebeltoft, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Ebeltoft. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus i Ebeltoft, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Ebeltoft ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Ebeltoft, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Ebeltoft, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Ebeltoft til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus i Ebeltoft. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Ebeltoft til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Ebeltoft i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse i Ebeltoft, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb på sommerhuset i Ebeltoft, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Ebeltoft på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Ebeltoft i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Ebeltoft

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. En feriebolig i Ebeltoft eller en ferielejlighed i Ebeltoft giver rammer, som er helt ideelle for ferier af enhver art næsten. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus Ebeltoft er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhusudlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Ebeltoft

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse i Ebeltoft har Campaya?

  Campaya udlejer 1000 sommerhuse i Ebeltoft på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Ebeltoft lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Ebeltoft?

  De fleste sommerhuse i Ebeltoft koster 4000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Om sommeren koster husene gennemsnitligt lidt mere.

  Se alle vores sommerhuse i Ebeltoft her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Ebeltoft har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse i Ebeltoft ligger tæt ved kysten.

  Godt 150 af vores sommerhuse i Ebeltoft ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus i Ebeltoft her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse i Ebeltoft er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Ebeltoft udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i Ebeltoft i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores 1000 sommerhuse i Ebeltoft her.

Populære områder i Ebeltoft