Sommerhus mh9999

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

PENTHOUSE. Luxuriøs penthouse-lejlighed beliggende på toppen af en af de flotte havnefrontbygninger i Marina Wendtorf med hele 95 m² tagterrasse. Ca. 70 m² af den smukke træterrasse vender direkte mod vandet, mens resten er udformet som en svalegang på siden af lejligheden. Dermed har alle tre soveværelser og naturligvis køkken-stueområdet udgang til terrassen. Herfra har I den smukkeste panoramaudsigt over Østersøen, lystbådehavnen og landtangen Bottsand. Med lejlighedens kikkert kan I følge livet på havet – blandt andet den livlige skibstrafik til og fra Kielerkanalen og de smukke sejlbåde, som særligt i sommermånederne præger billedet. Og bor I her i Kieler Woche, som plejer at ligge den sidste hele uge i juni, kan I fra jeres stue og terrasse betragte verdens største sejlsportsarrangement.

Lejligheden er smagfuldt indrettet og har et 45 m² kombineret køkken-stueområde med havudsigt - selv fra kogeøen. ”Master-soveværelset” er et kombineret sove-badeværelse med whirlpool, sauna og havudsigt. Dertil kommer et lille separat toilet tilknyttet dette værelse samt to dejlige soveværelser og et badeværelse med adgang fra lejlighedens entré.

Nærområdet giver jer gode muligheder for både spadsereture i havneområdet og strandture til den dejlige sandstrand, som ligger i umiddelbar forbindelse med marinaområdet. På den nærliggende landtange, er der ligeledes en pragtfuld sandstrand. Her er tilmed mulighed for at vælge mellem tekstilstrand og nudiststrand.

Om aftenen, kan I nyde havnelivet på strand- og havnepromenaden eller fra tagterrassen - eller I kan følge med fra stuen, mens I hygger jer i skæret fra stearinlysene og biokaminen. Lejligheden indeholder naturligvis moderne faciliteter som fladskærms-tv med dvd-afspiller, musikanlæg med cd-afspiller, internet og opvaskemaskine.

Bygningen er udstyret med elevator, så I og jeres bagage kommer hurtigt og ubesværet op og ned, hvis I ikke bor i stueetagen.

Vær opmærksom på, at der er tale om modelbilleder, da det første lejlighedsafsnit ikke er færdigbygget endnu.

Da ferieområdet er under opførelse vil kun den del af havneområdet, hvor de første lejlighedsbygninger og husene befinder sig, være færdigbygget og der vil kunne forekomme byggeaktiviteter andre steder på havnen.

Det er i øjeblikket ikke muligt at booke husene i dette område. Denne information bliver løbende opdateret.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 20 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
CD
Satellit/Kabel TV
Pejs
Bruser
Tyske kanaler
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Pejs, radio, stereoanlæg med cd, Blu-ray, tv, kabel-tv
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, dampkabine, gulvvarme
Og: Altan eller terrasse, gasfyr, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus, lejlighed

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh9998
mh9997
mh9996