Sommerhus mh9998

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

TYPE G. Havnefrontlejlighed med luksuriøs indretning og stor terrasse eller balkon mod vandet beliggende få meter fra havnekajen i Marina Wendtorf. Fra stuen og det største soveværelse har I en smuk panoramaudsigt over Østersøen og den lille lystbådehavn, som i 1972 var med til at danne rammen om de olympiske lege. Med lejlighedens kikkert kan I følge livet på havet – blandt andet den livlige skibstrafik til og fra Kielerkanalen, og, hvis I bor her under den berømte Kieler Woche, være vidne til verdens største sejlerstævne.

Lejligheden er smagfuldt indrettet og pladsen veludnyttet med sjove skæve vinkler. Foruden tre soveværelser og badeværelse med whirlpool og sauna disponerer i over et 37 m² stort kombineret åbent køkken-stueområde, hvor køkkenet dog er afskærmet en smule fra spise- og dagligstueområdet.

Nærområdet giver jer gode muligheder for både spadsereture i havneområdet og strandture til den dejlige sandstrand, som ligger i umiddelbar forbindelse med marinaområdet. På den nærliggende landtange, er der ligeledes en pragtfuld sandstrand. Her er tilmed mulighed for at vælge mellem tekstilstrand og nudiststrand.

Om aftenen, kan I deltage i eller betragte livet på havnen, når I slentrer en tur på strand- og havnepromenaden, sidder på terrassen eller balkonen - eller I kan følge med fra den hyggelige stue, hvor biokaminens knitren er med til at skabe den rette feriestemning. Her er naturligvis tekniske faciliteter som fladskærms-tv med dvd-afspiller, moderne musikanlæg med cd-afspiller, internet og opvaskemaskine til rådighed.

Bygningen er udstyret med elevator, så I og jeres bagage kommer hurtigt og ubesværet op og ned, hvis I ikke bor i stueetagen.

Vær opmærksom på, at der er tale om modelbilleder, da det første lejlighedsafsnit ikke er færdigbygget endnu.

Da ferieområdet er under opførelse vil kun den del af havneområdet, hvor de første lejlighedsbygninger og husene befinder sig, være færdigbygget og der vil kunne forekomme byggeaktiviteter andre steder på havnen.

Det er i øjeblikket ikke muligt at booke husene i dette område. Denne information bliver løbende opdateret.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 20 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
CD
Satelit/kabel TV
Pejs
Bruser
Tyske kanaler
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1DO), pejs, radio, stereoanlæg med cd, Blu-ray, tv, kabel-tv
2 Soverum: (1DS)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, dampkabine, gulvvarme
Og: Altan eller terrasse, gasfyr, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus, lejlighed

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh9997
mh9996
mh9957
mh9999