Sommerhus mh97690

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Med sin fantastiske beliggenhed i gåafstand til havet er dette fantastiske feriehus særdeles velegnet til en solferie med familie og venner. Det er også udstyret med forskellige faciliteter, såsom aircondition og en smukt møbleret have. Tilbring dine dage afslappet på stranden ved havet og glem ikke at tage et par smukke billeder fra Viewpoint Casanova, kort afstand fra opholdet. Ligeledes inden for gåafstand er et apotek og et studentermarked for de daglige forsyninger.Boligen er udstyret med en komfortabel indretning og man kan slappe af på den stemningsfulde tagterrasse.Der er parkeringsplads ved huset og stuen er indrettet med spisebord og et opholdsområde.

Afstande

  Lufthavn: 30 km
  Restauranter: 0.15 km
  Vand: 0.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Bruser
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, induktion), køle-fryseskab, håndvask), stue / spisestue(spisebord, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), klimaanlæg)

På 1. etage: (Stue(sofahjørne), åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, induktion), køle-fryseskab, håndvask), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), klimaanlæg)

Loft: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(håndvask, toilet), klimaanlæg)

tagterrasse, have, havemøbler, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken

Faciliteter - udendørs

Terrasse
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh81588
mh58939
mh58938