Sommerhus mh97518

  • Sommerhus
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Tæt på Gjerrild Nordstrand, finder man dette hyggelige og rummelige feriehus, beliggende på en dejlig naturgrund. Huset indeholder en stor stue med b.la. varmepumpe. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde den smukkeste udsigt over landskabet og til en lille sø på grunden. I forbindelse med stuen, finder man en hyggelig spiseafdeling samt et skønt køkken med b.la. opvaskemaskine. Husets sovepladser fordeler sig på to værelser; heraf et værelse med en dobbeltseng, samt et stort værelse med en køjeseng, samt en "træk ud" seng, som bliver til en 3/4 seng. Rigtig dejlig badeværelse med gulvvarme, bruseniche og skabsarrangement. Der er også en god stor entre med plads til sko og overtøj. Der er internet i huset.
Huset er beliggende på en stor naturgrund velegnet til leg og udendørs hygge og med bålsted. På grunden er der en lille indhegnet sø.
Gjerrild Nordstrand er et populært og børnevenligt område. Derudover er Gjerrild Klint en af Danmarks mest attraktive steder for fuglekiggere.Stranden er en fin, børnevenlig sandstrand med blåt flag og dejlige klitter. Fra Gjerrild Klint findes en af Djurslands bedste toppladser for havørredfiskeri.
Der er ca. 20 min. kørsel til den gamle købstad Grenaa med hyggelige gågader og fortovscafeer. Her kan anbefales et besøg på Museum Østjylland eller du kan besøge Kattegatcentret og komme tæt på de store hajer. Fra havnen i Grenaa er der færgeforbindelse til Varberg i Sverige og til den lille ø Anholt. Et besøg i Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland kan også anbefales. Parken ligger ca. ½ times kørsel fra huset. Området på Norddjurs byder også på mange slotte som landbrugsmuseet Gl. Estrup, som sommeren igennem har mange aktiviteter.

Afstande

  Strand: 500 m
  Golf: 15 m
  Butikker: 600 m
  Restauranter: 2800 m

Faciliteter - indendørs

2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Børnehøjstol
Barneseng
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh97160
mh96457
mh94655
mh98442