Sommerhus mh97292

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette hyggelige feriehus på grænsen mellem Flandern og Vallonien har en lukket privat have. Det er et glimrende valg til en afslappende ferie med familie eller venner. Indkvarteringen er beliggende i Mont de l"Enclus, i en region, hvor du kan nyde fantastiske vandreture, cykling og mountainbike. Et besøg i Kortrijk, med dets smukke Broel-tårn og hyggelige restauranter er også det værd. Du kan også nemt krydse grænse til nabolandet Frankrig for en dag i bil. Tilbered dine yndlingsmåltider i det veludstyrede køkken eller tænd op i grillen til en aften fuld af grillede lækkerier. Feriehuset har en garage og en vaskemaskine, så du ikke behøver at pakke sammen på en tur. På terrassen kan du slappe af om aftenen med en drink efter eget valg.

Afstande

  Restauranter: 2 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Vaskemaskine
Bruser
Tørretumbler
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang , Stue(Fjernsyn, sofahjørne), spisestue(spisebord), Køkken(kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), badeværelse(bruser, håndvask), toilet(toilet), bryggers(tørretumbler, vaskemaskine), pulterkammer)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, 3-etage-køjeseng, dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge), badeværelse(bruser), toilet(toilet))

garage, terrasse, have(privat, indhegnet), grill

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Garage
Grill

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger