Sommerhus mh97014

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette charmerende feriehus med pejs har en enkel, komfortabel indretning og en storslået udsigt. Den har en fælles swimmingpool med panoramaudsigt, og den er ideel til ferier med din partner. Villaen er beliggende i den maleriske landsby Tralharuz, omgivet af oliventræer, vinmarker og fyrreskove. I baggrunden snor Tua sig gennem det blændende landskab, der er ideelt til en imponerende vandretur. Det åbne køkken giver mulighed for at tilberede dine yndlingsretter, og det er også muligt at tilberede temafrokoster og -middage (efter anmodning). Derudover tilbydes middage med levende musik (reservation på forhånd). I området kan der dyrkes aktiviteter såsom mountainbiking, bueskydning, vandreture, trekking og paintball.

Afstande

  Lufthavn: 150 km
  Restauranter: 10.3 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang (adgang udefra), åbent køkken(kogeplade, brødrister, emhætte, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab), Stue/soveværelse(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, Internationale TV-kanaler), spisebord, pejs, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng(150 x 200 cm)), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer), varme, klimaanlæg)

havedøre, terrasse(privat, 8 m2), have(deles med andre gæster, oplyst), havemøbler, swimmingpool(deles med andre gæster, udendørs, opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 1410

Lignende boliger

mh97013
mh97012
mh97011