Sommerhus mh96823

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette komfortable landsted er ideelt til en ferie med en familie eller 2 par med børn. Det har en smuk udsigt over naturen! De fantastiske omgivelser i Alpedrinha byder på smukke vandreruter, og du kan også nyde lækker mountainbike. På Palácio do Picadeiro kan du tage et smukt billede, og på caféerne i centrum af Alpedrinha kan du nyde en drink efter eget valg. Dette charmerende hus har et moderne interiør med keramiske gulve og et fuldt udstyret køkken (køleskab, mikroovn, brødrister , kedel og komfur). Derudover er der aircondition og badeværelse med gratis toiletartikler, tv og wifi. Du kan parkere din bil gratis ved siden af huset, og haven er det ideelle sted at slappe af og nyde naturen. Den store swimmingpool deles med andre gæster, og den er åben fra begyndelsen af juni til begyndelsen af september. Kæledyr er tilladt (ekstra omkostninger).

Afstande

  Lufthavn: 200 km
  Restauranter: 10.6 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang (adgang udefra), Køkken(kogeplade, brødrister, emhætte, mikrobølgeovn, fryser), stue / spisestue(Fjernsyn(fladskærm, Internationale TV-kanaler), pejs, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), varme, klimaanlæg)

spisebord, havedøre, terrasse(privat), have(deles med andre gæster, oplyst), have(privat), havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 7612RNET

Lignende boliger

mh96822
mh96484
mh96824