Sommerhus mh96822

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette komfortable landsted er ideelt til en ferie med en familie eller 2 par med børn. Det har en smuk udsigt over naturen! De vidunderlige omgivelser i Alpedrinha byder på smukke vandreruter, og du kan også tage på mountainbike. På Palácio do Picadeiro kan du tage smukke billeder, og på cafeerne i centrum af Alpedrinha kan du nyde en drink efter eget valg. Dette charmerende hus har et moderne interiør med keramiske gulve og et fuldt udstyret køkken (køleskab, mikroovn, brødrister, elkedel og komfur). Der er også aircondition og badeværelse med gratis toiletartikler, tv og trådløs internetadgang. Du kan parkere din bil ved siden af huset gratis, og haven er det ideelle sted at slappe af og nyde naturen. Den store swimmingpool deles med andre gæster og er åben fra 9. juni til 10. september. Kæledyr er tilladt (mod ekstra gebyr).

Afstande

  Lufthavn: 200 km
  Restauranter: 0.07 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang (adgang udefra), Køkken(kogeplade, brødrister, emhætte, mikrobølgeovn, fryser), stue / spisestue(Fjernsyn(fladskærm, Internationale TV-kanaler), pejs, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), varme, klimaanlæg)

spisebord, havedøre, terrasse(privat), have(deles med andre gæster, oplyst), have(privat), havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 7612RNET

Lignende boliger

mh96484
mh96823
mh96824