Hytte mh96725

  • Hytte
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Her kommer kabinestemningen! Møblerne i denne dejlige 2-etagers hytte er lavet af massivt træ, og en pejs i stueetagen giver hyggelig varme. Det ædle køkken blev kombineret med en rustik stue for at skabe en hyggelig stue/spisestue. En smuk trappe fører til soveværelserne ovenpå med trægulve og gulvvarme samt badeværelset, som er lagt med naturstensgulv - ligeledes med gulvvarme. Et par skridt gennem den snedækkede have og du har mulighed for at tilbringe et par afslappende timer i den indendørs saunahytte med spabad foran døren. St. Martin ligger omgivet af Tennen-bjergene og Dachstein-massivet i en højde af 1.000 m over havets overflade. ved indgangen til Salzburger Sportwelt.Detaljer: WLANAktiviteter i nærheden: Ud over det lille skiområde St. Martin er de nærliggende skiløjper i Salzburger Sportwelt og især Flachaus pister særligt attraktive. Når vinteren viser sig fra sin ubehagelige side, tilbyder et besøg på Therme AmadÉ i Altenmarkt mobilitet:Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Restauranter: 1.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), DVD-afspiller, Blu-ray afspiller, radio, CD-afspiller), toilet)

Loft: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar, bruser, føntørrer))

pejs, hottub, sauna, vaskemaskine, balkon, varme(gulvvarme), terrasse, have, parkering, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 2 km

Lignende boliger

mh86974
mh86973
mh96726