Sommerhus mh96693

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Arkitekttegnet kvalitetssommerhus (2022) med swimmingpool, luksus 6-personers spabad samt sauna til 4 personer beliggende ca. 500 meter fra Limforden med børnevenlig strand.

Sommerhuset er energivenligt med luft/vand varmepumpe og derved mulighed for lavere forbrug. Der er gulvvarme i hele huset samt aircondition fra energivenlige anlæg. Huset tilbyder også stikkontakt til opladning af el-bil (kabel skal selv medbringes).

Sommerhusets swimmingpool/wellness-afdeling tilbyder blandt andet pool på 18 m2, som samtidig er en saltvandsswimmingpool, som kræver minimal brug af kemikalier samt undgår klorlugt. Swimmingpoolen er (4,8 x 3,70 x 1,50 m). Derudover 4-personers sauna. Der er lyst badeværelse med bademiljø, toilet, bruseniche samt gulvvarme.

Husets aktiviteter giver rig mulighed for mange timers underholdning både for børn og voksne. Der er billard, bordtennisplade til at lægge ovenpå billardbordet, bordfodbold, elektronisk dart samt pokerkuffert inkl. jetoner samt pokerplade. Udendørs er der nedgravet trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Sommerhuset fremstår lyst og indbydende, med bl.a. loft til kip og spots. Huset er praktisk indrettet med kombineret køkken/alrum/stue. Køkken/alrummet byder blandet andet på keramisk kogeplade, emhætte, separat ovn med grill, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, køleskab samt separat fryser med min. 140 liters frysekapacitet. Stuen har moderne møblement, gratis internet, fladskærms-tv med tyske kanaler samt Chromecast, hvor I har mulighed for at streame egne TV-tjenester.

Huset har 3 badeværelser, alle med bademiljø, bruseniche, toilet samt gulvvarme. Derudover er der vaskemaskine samt tørretumbler i huset. Der er højstol til de mindste.

Sommerhuset har syv soveværelser, alle med gode enkeltsenge. Derudover er der hems med seks opredninger.

Der er direkte adgang til husets store træterrasse, hvor I blandt andet finder husets udendørs spabad til 6 personer, som automatisk fyldes med vand fra husets swimmingpool og derved er ca. 28 grader varmt og hurtigt kan opvarmes til den ønskede temperatur. Der er også udendørs bruser.

Sommerhusets have giver rig mulighed for at nyde ferien i fred og ro. Derudover er der flere forskellige hyggekroge, som er oplagt til at læse en god bog.

Huset byder på flere åbne terrasser med gode havemøbler, solvogne samt 2 x gasgrill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Der er fra stuen direkte adgang til husets store træterrasse.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

20 Sovepladser
7 Soveværelser
3 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Chromecast, tv
7 Soveværelser: (2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng
1 Hems: (6O)
Køkken: Høj stol, elkogepl., ovn, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruser, gulvvarme
1 Udeareal: Havemøbler, gasgrill, Terrasse
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart
Og: El-varme, luft/vand varmepumpe, naturgrund 2500 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Solsenge

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh95415
mh83035
mh82896
mh97191
nsc5118
nsc5129