Villa mh96145

  • Villa
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Smuk villa med en fantastisk udsigt, både over havet til havnen i Cavalaire og bakkerne mod vest. Denne fantastiske bolig har en hyggelig sommerbar og er ideel til solferier med familie eller venner. Med sin beliggenhed i Sydfrankrig er der kort afstand til Plage du Débarquement og Plage de Cavalaire-Sur-Mer – en fantastisk indretning til de mest Instagram-værdige billeder. Det spektakulære Saint-Tropez er let tilgængeligt herfra i bil. Ydersiden byder på mange terrasser på forskellige niveauer, og der er et fitnesscenter for den sporty feriegæst. Tag en dukkert i den private swimmingpool eller tilbered et måltid efter eget valg i et af de veludstyrede køkkener. Bemærk venligst: der er en del trapper inde i landet og udendørs.

In front of the property a bus is running every 20 minutes in high season to take you to the beach that is 750 m below.

Afstande

  Strand: 0.75 km
  Lufthavn: 45 km
  Vand: 0.75 km
  Bus: 0.01 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
5 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Badekar
Fitnessrum
Tørretumbler
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, hyggepejs, sofahjørne), spisestue(spisebord), Køkken(elkedel, brødrister, komfur, kaffemaskine, espressomaskine, ovn, opvaskemaskine , køleskab), soveværelse(dobbeltseng, balkon eller terrasse), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, bidet, føntørrer), toilet, terrasse)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, balkon eller terrasse), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer), Arbejdsværelse)

Kælderetage: (Stue, åbent køkken(elkedel, komfur, espressomaskine, ovn, køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer), vaskerum (tørretumbler, vaskemaskine), terrasse)

fitnessrum, klimaanlæg, terrasse, grill(gas), parkering, swimmingpool(privat), petanquebane, bordtennisbord, cykler til rådighed

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh92379
ihfr8430.760.1
ihfr8430.740.1