Sommerhus mh95626

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette skønne feriehus i Weißbriach i Kärnten imponerer med sin flotte indretning og en fantastisk beliggenhed midt i byen og med barer og butikker i umiddelbar nærhed. Det er et glimrende valg til vintersportsferier med familie eller venner. Skiområdet Weißbriach ligger kun 1 km væk. Fra 17.12. indtil 01.03. Hvert år er liftkortet til alle reserverede medrejsende til skiområdet Weißbriach inkluderet i reservationsprisen. Seewiesen-liften ligger 11 km fra overnatningsstedet, og vintersportsparadiset Nassfeld ligger 20 km væk. Det store og hyggelige spisekøkken er veludstyret og byder på god plads til at lave mad sammen. På kolde dage kan du tilbringe hyggelige aftener foran pejsen i stuen. Der er også en vaskemaskine og tørretumbler og en parkeringsplads til din bil. Elprisen er også inkluderet.

Afstande

  Butikker: 0.3 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 8 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Tørretumbler
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(enkeltsovesofa, Fjernsyn, pejs), Køkken(kakkelovn, sofahjørne, komfur, emhætte, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), badeværelse(bruser, håndvask), toilet)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, feltseng, køjeseng, Fjernsyn), badeværelse(badekar eller bruser, håndvask, toilet))

pulterkammer, tørretumbler, vaskemaskine, terrasse, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Løjper: 1 km
  Ski lifte: 11 km

Lignende boliger