Sommerhus mh95568

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Nye, moderne ferieboliger direkte ved Østersøen til en perfekt pause fra hverdagens stress med sol, strand og hav. Uanset om du er sammen med familien, i en gruppe eller som par - nyd den gode følelse af at være velkommen!
Østersøbadet Damp byder altid på det helt rigtige: fra afslappende strandture og wellness i alle afskygninger til spændende børneeventyr og actionaktiviteter på land, til vands og i luften. Da alt er centralt placeret i Damp, kan du opleve hele stedet til fods eller på cykel. Der er også forskellige andre steder i Damp, som er et besøg værd. Det gælder bl.a. Kappeln, vikingebopladsen Haithabu og byerne Kiel og Flensburg. Familier i Damps første anløbssted er den store sandstrand. Her kan børnene grave i sandet efter hjertens lyst og løbe om kap med bølgerne, mens forældrene sætter sig til rette i sandet eller i en strandstol. Der kan også flyves med drager nogle steder på stranden. Desuden ligger minigolfbanen "Viking Golf" direkte på stranden. Hvis du vil holde en pause ind imellem, er der lækre restauranter, små butikker og hyggelige caféer på strandpromenaden.
For dem, der foretrækker en mere rolig svømmeoplevelse end i det åbne hav, er Entdeckerbad det rette sted at tage hen. Med indendørs og udendørs swimmingpools, rutsjebaner for alle aldre og et aurora borealis-show vil du aldrig kede dig i den tropiske eventyrpool. Desuden inviterer Värmland - Tysklands første bikini- og badebuksesvedehytteby - dig til at slappe af i forskellige saunaer. Lige ved siden af opdagelsesbassinet kan du spille en "stille bold" i Kubbsala bowlingcenter.

Højdepunkter inkluderet: Wi-Fi, alle forbrugsafhængige energiomkostninger, vaskeripakke og parkeringsplads i nærheden af ferieboligen.

Afstande

  Strand: 0.75 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 0.75 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Sauna
Opvarmet
Bruser
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, Blender), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn, spisebord, pejs, stereoanlæg), toilet(håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm), Fjernsyn), badeværelse(Spabad, bruser, sauna, håndvask, toilet, vaskemaskine, føntørrer))

varme, terrasse, havemøbler, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh95567
mh95566
mh95565
mh95569
mh98251