Sommerhus mh95233

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 7 Badeværelser

Denne luksuriøse villa er perfekt til små grupper, venner eller til flere familier, der ønsker at tilbringe en "fuld valgfri" ferie sammen. Ejendommen har udsigt over et fantastisk kuperet landskab, hvis farver skifter med årstiderne. Møblerne og finishen er alle af overlegen kvalitet af italiensk fremstilling. Du vil føle, at du er i himlen. Den fuldt indhegnede have garanterer sikkerhed og privatliv. Den opvarmede dobbelte infinity-pool (maj, juni, september, oktober), renset med ozon, er en ægte juvel med hydromassagestråler og en lille strand med et brusende tæppe. Den vil nyde de varme og oplyste natbade. Poolområdet er udstyret med udendørsmøbler, liggestole og parasoller.Den smukke udendørs pergola giver mulighed for at spise udendørs. Stueetagen er helt dedikeret til opholdsområderne, stuen med sofaer og et stort smart-tv, super -udstyret køkken, hvor det vil være rart at prøve sig sammen i tilberedningen af italienske middage, eller bede om en kok helt for dig selv. Også perfekt til dem, der har brug for koncentration eller arbejde, mens de er på ferie, tilbyder villaen også et lille studie med monitor og wifi. Her finder du også 2 servicebadeværelser og et badeværelse med vaskemaskine. Sovepladsen udvikler sig på de øverste etager, som kan tilgås via trappe eller elevator. Alle værelser har private badeværelser. Alle værelser i villaen er udstyret med aircondition, hvert værelse er udstyret med tv, minibar, pengeskab. To værelser på første sal kommunikerer for komforten for familier med børn. Mens de to enkeltværelser på anden sal har rum udstyret til arbejde eller meditation eller mere dedikeret til børns leg, dog placeret i et privat område, der ikke forstyrrer andre aktiviteter i huset. Et lille udbud af frugt, årstidens grøntsager og juice, der kommer fra den ejede gård, er til stede i køkkenet, ved hver ankomst, sammen med lokal vin, vand og en velkomstdrink.

Afstande

  Lufthavn: 29 km
  Restauranter: 0.5 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
7 Soveværelser
2 Enkeltsenge
7 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Elevator
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, sofahjørne), spisestue(spisebord), Køkken(elkedel, brødrister, kaffemaskine, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Arbejdsværelse(spisebord), toilet(håndvask, toilet, vaskemaskine), toilet(håndvask, toilet), toilet(håndvask, toilet))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(king size-seng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer), Soveværelse med badeværelse(king size-seng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer), Soveværelse med badeværelse(king size-seng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer), Soveværelse med badeværelse(king size-seng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer), Soveværelse med badeværelse(king size-seng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer))

På 2. etage: (Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet, føntørrer))

spisebord, stereoanlæg, tremmeseng, bruser, patio, klimaanlæg, have(privat, indhegnet), havemøbler, parkering, swimmingpool(privat, opvarmet, 12 x 6 m., opened from May upto and including Oct), swimmingpool(deles med andre gæster, opened from May upto and including Oct), elevator, strygebræt, strygejern

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh95232
mh95231
mh95230