Sommerhus mh95187

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette feriekompleks er virkelig noget for gourmeter: rækkehusene passer ikke kun godt ind i landskabet, de er også ideelt placeret til at udforske regionen herfra. Lad dig fortrylle af den fortryllende atmosfære, som kombinerer tradition og modernitet på en fremragende måde. Mens interiørdesignet ikke lader noget tilbage at ønske med hensyn til komfort, afspejler arkitekturen tydeligt det 18. århundredes indflydelse. Din lille private terrasse med en del af haven indbyder til morgenmad udenfor om sommeren. Baguetten eller croissanten kan mod betaling leveres direkte til din hoveddør. Og om aftenen med et godt glas egnsvin forestiller man sig lidt i det adelige samfund på kong Karl 7.s tid Det smukke feriekompleks ligger omkring 800 meter fra centrum Et velassorteret supermarked finder man efter ca. halvanden kilometer. fransk kommune for Azay-le-Rideau ligger i Indre-dalen og er en del af den regionale naturpark Loire-Anjou-Touraine.The park område strækker sig omtrent mellem byerne Angers og Tours.In tillæg til slottet for Azay-le-Rideau hører Saint-Symphorien Kirke (Monument historique) og Musée Maurice Dufresne er blandt seværdighederne.

Aktiviteter i nærheden: Loire-dalen med dens byer og slotte har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 2000. Men de majestætiske bygninger har været populære udflugtsmål som historiske monumenter i meget længere tid. Her kommer hver dag de små og store begivenheder i fransk historie til live.

Afstande

  Restauranter: 0.8 km
  Tog: 2.5 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Badekar
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (tekøkken(kogeplade(glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, combi-mikroovn, opvaskemaskine , køleskab), Stue/soveværelse(feltseng, enkeltsovesofa, Fjernsyn), guest toilet)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar, toilet))

tørretumbler(deles med andre gæster, betalt), Bubble bath(deles med andre gæster, indendørs), sauna(deles med andre gæster, betalt), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), terrasse, cykelopbevaring(deles med andre gæster), havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, opvarmet, indendørs), tennisbane(deles med andre gæster), petanquebane(deles med andre gæster)

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh95186
mh95185
ihfr4076.649.3
nsfei017
nsfei069