Sommerhus mh94571

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Det hyggelige feriekompleks med komfortable rækkehuse byder ikke blot på en optimal beliggenhed, men også en moderne og hyggelig indretning.WiFi gør gang og cykel særdeles attraktivt i det tiltalende miljø og stierneettet er veludviklet og skiltet. Hvad med en lang gåtur på den legendariske, skyggefulde lime med lindetræer mellem Mielno og Mielenko. Mielno er en af de mest populære badebyer i Polen. Med en fantastisk sandstrand ved Østersøen og beliggenheden ved søen Jamno med en bred vifte af vandsportsaktiviteter som kanosejlads, windsurfing, sejlads og fiskeri, vil fans af det kølige vand hygge sig her. Den jodrige luft er en fryd for spagæster, og det brede udvalg af fisk og skaldyr lader intet tilbage at ønske.

Afstande

  Strand: 1 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Computer
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med to kogeplader, induktion), elkedel, brødrister, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, digital, Tyske TV-kanaler), spisebord), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

På 1. etage: (soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng))

Internetadgang, Legeområde, Græsplæne, spilcomputer(deles med andre gæster), babybadekar, vaskemaskine(deles med andre gæster), varme(elektrisk), terrasse(overdækket), have(deles med andre gæster, indhegnet, 3000 m2), havemøbler, solstole, grill(deles med andre gæster, trækul), parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, opvarmes, 9 x 6 m., opened from 1/2 Jun upto and including 1/2 Sep), legeredskaber(deles med andre gæster), bordfodbold(deles med andre gæster), cykler til rådighed, barnestol, hyggespil, legetøj, Haveskur, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh88066
mh88065
mh69170