Sommerhus mh94301

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette feriehus ligger tæt på både sø og skov – i et miljø som skabt til afslapning.

Feriehuset ligger på ejerens landbrug med heste, får, katte og en dejlig hund samt et rigt fugleliv.

Huset kaldes VillervAllan og kan måske nok betegnes som værende en lidt ”enklere” feriebolig, der består af to meget tætliggende bygninger med et dejligt udeområde imellem.
I den ene bygning er der et godt soveværelse med en dobbeltseng, et lille brusebad og et campingtoilet. Der er også et lille køkken med et godt sofahjørne som spiseplads. Ved behov kan sofaen benytte som soveplads. Fra spisepladsen er der en rigtig, smuk udsigt. I rummet ved siden af er der et siddehjørne med TV. Siddehjørnet kan også benyttes som soveplads.

I den anden bygning er der et komposttoilet (Compostera), en kakelovn/brændeovn og en sovesofa samt en gæsteseng. I kælderen i denne bygning er der en stor fryser, en lille sauna med brusebad, en vaskemaskine og et tørreskab.

Der er gratis fiskeri med visse restriktioner i den nærliggende sø, hvor I har adgang til en robåd. Der er igler i søen, som derfor ikke velegnet til at bade i, men der er et stort antal andre søer i nærområdet, hvor I både kan fiske og bade. Der er vandre- og cykelruter lige i nærheden og en skibakke (Isaberg Mountain Resort) og golfbane kun 20 km væk. Der er 25 km til den nærmeste Nationalpark

Ejerne af feriehuset forsøger at lever så sundt, naturligt og rent som muligt. Derfor er rygning forbudt på hele området.

Der er obligatorisk slutrengøring, der betales direkte til ejeren på stedet. Rengøringen koster SEK 700 og inkluderer transport af jeres affald til en genbrugsplads. Leje af sengetøj og et stort og et lille frottéhåndklæde koster SEK 250 pr. sæt. Bestilles ved booking.

El er ikke inkluderet og koster fra marts til og med oktober SEK 2/kWh og fra november til og med februar SEK 3/kWh. Brænde kan købes på stedet.

Der er i samme område yderligere 3 ferieboliger, hvilket er perfekt for jer, der vil rejse sammen, men som stadig gerne også vil kunne lukke døren bag jer. De 4 huse ligger med god afstand, dvs. at I kan se, at I har en nabo, men at I selv vælger, om I vil omgås hinanden eller holde jeres egen, uforstyrrede ferie.
Den, der booker huset, skal være fyldt 30 år.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 80 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Ekstra senge
1 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Børnehøjstol
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Mini ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh94300
mh94299
mh92500