Sommerhus mh94300

  • Sommerhus
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Gennemtænkt, handicaptilpasset feriehus. Skøn beliggenhed med sø-udsigt og udendørs spa. Dejlig udestue med smuk udsigt over sø og natur – det perfekte valg for alle også kørestolsbrugere.

”Gråttebo” ligger på ejerens landbrug med heste, får, katte og hund samt et rigt fugleliv. Det er et handicaptilpasset feriehus med elevator, rummeligt brusebad/toilet (komposttoilet/Separett) og en urinal (til både kvinder og mænd) på første sal. Her er også en el-opvarmet sauna.

Huset har et stort køkken med brændekomfur, der både kan anvendes til madlavning og opvarmning (varmt vand og gulvvarme – evt. i kombination med el). I køkkenet er der også både et elkomfur og et gaskomfur. Køkkenbordene er i fuld højde.

Miljøvenligt! En sø-varmepumpe og seks solfangerpaneler sørger for opvarmningen.

Herlig udendørs spa med søudsigt. Saunaen er et stort rum med foldevægge uden bænke, hvor man tager en stol med ind fra stuen eller sætter sig i sin egen stol.

I soveværelset er der to senge og en sovesofa, der adskilles af et gardin. I direkte tilslutning til køkkenet er der en 25 m2 stor glasinddækket udestue med gulvvarme og skydedøre i tre retninger. Herfra kan I let komme ud på betonterrassen (ingen dørtrin).

Ovenover udestuen er der en 25 m2 stor altan med udsigt over fiskedamme og søen.

God og nem adgang til huset fra garagen. Højttaleranlæg i samtlige rum inkl. altanen.

Der er gratis fiskeri med visse restriktioner i den nærliggende sø, hvor I har adgang til en robåd. Der er igler i søen, som derfor ikke velegnet til at bade i, men der er et stort antal andre søer i nærområdet, hvor I både kan fiske og bade. Der er vandre- og cykelruter lige i nærheden og en skibakke (Isaberg Mountain Resort) og golfbane kun 20 km væk. Der er 25 km til den nærmeste Nationalpark

Ejerne af feriehuset forsøger at lever så sundt, naturligt og rent som muligt. Derfor er rygning forbudt på hele området.

Der er obligatorisk slutrengøring, der betales direkte til ejeren på stedet. Rengøringen koster SEK 1.000 og inkluderer transport af jeres affald til en genbrugsplads. Leje af sengetøj og et stort og et lille frottéhåndklæde koster SEK 250 pr. sæt. Bestilles ved booking.

El er ikke inkluderet og koster fra marts til og med oktober SEK 2/kWh og fra november til og med februar SEK 3/kWh. Brænde kan købes på stedet.

Der er i samme område yderligere 3 ferieboliger, hvilket er perfekt for jer, der vil rejse sammen, men som stadig gerne også vil kunne lukke døren bag jer. De 4 huse ligger med god afstand, dvs. at I kan se, at I har en nabo, men at I selv vælger, om I vil omgås hinanden eller holde jeres egen, uforstyrrede ferie.

Den, der booker huset, skal være fyldt 30 år.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 80 m

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
1 Badeværelser
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Carport
Overdækket terrasse

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh94299
mh92500
mh94301