Sommerhus mh94299

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Skøn beliggenhed med søudsigt. Traditionelt svensk hus med en hyggelig stemning. Dejlig udestue med en smuk udsigt over sø og natur – livskvalitet.

På en landbrugsejendom med heste, får, katte og hund samt et rigt fugleliv, ligger dette hyggelige feriehus, velegnet for seniorer da der er lave dørtrin og gulvvarme i hele huset.
Huset har en flot kakkelovn med hvide kakler og 4 m2 solfangere som supplement til elvarmen – naturvenlig og økonomisk varme.

Pæn og bekvem møblering med plads til 5 voksne. Har I børn, foretrækker ejerne af dette feriehus, at I vælger et andet af deres i alt 4 feriehus, der udlejes på gården.

Der er 3 soveværelser: 1 soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med to dejlige senge i et ”sengeskab” (dvs. senge der om dagen kan foldes op mod væggen) og det tredje værelse, der er et kombineret enkeltværelse/kontor.

Vaskerum i direkte forbindelse med garagen. Der er trædæk /terrasse næsten hele vejen rundt om huset. Mod sydvest er der en glasinddækket udestue med skydedøre i 3 retninger. Mod nordvest er der et højt plankeværk, der beskytter mod både indkig og vind.

Der er gratis fiskeri med visse restriktioner i den nærliggende sø, hvor I har adgang til en robåd. Der er igler i søen, som derfor ikke velegnet til at bade i, men der er et stort antal andre søer i nærområdet, hvor I både kan fiske og bade. Der er vandre- og cykelruter lige i nærheden og en skibakke (Isaberg Mountain Resort) og golfbane kun 20 km væk. Der er 25 km til den nærmeste Nationalpark

Ejerne af feriehuset forsøger at lever så sundt, naturligt og rent som muligt. Derfor er rygning forbudt på hele området.

Der er obligatorisk slutrengøring, der betales direkte til ejeren på stedet. Rengøringen koster SEK 1.500 og inkluderer transport af jeres affald til en genbrugsplads. Leje af sengetøj og et stort og et lille frottéhåndklæde koster SEK 250 pr. sæt. Bestilles ved booking.

El er ikke inkluderet og koster fra marts til og med oktober SEK 2/kWh og fra november til og med februar SEK 3/kWh. Brænde kan købes på stedet.

Der er i samme område yderligere 3 ferieboliger, hvilket er perfekt for jer, der vil rejse sammen, men som stadig gerne også vil kunne lukke døren bag jer. De 4 huse ligger med god afstand, dvs. at I kan se, at I har en nabo, men at I selv vælger, om I vil omgås hinanden eller holde jeres egen, uforstyrrede ferie.

Den, der booker huset, skal være fyldt 30 år.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 80 m

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Overdækket terrasse
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh92500
mh94300
mh94301