Sommerhus med stor terrasse ud til naturen

3.3
(4 reviews)
  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Huset ligger i hjertet af Nordsjælland, tæt på både Hornbæk, Fredensborg og Helsingør. Det er velholdt og er godt indrettet og velplaceret med panoramaudsigt over naturen

Huset ligger fredeligt og ugeneret for enden af stikvej og er med træer og beplantning yderst afskærmet fra tilstødende nabogrunde. Fra den store sydvendte terrasse er der uspoleret og langstrakt udsyn over totaltfredet moseområde, skov og sø. I samme retning er der fri passage til solens bane, hvilket gør huset særdeles solrigt.

Sommerhuset ligger på kanten af Langesø Plantage. Et naturområde, der primært består af fredet skov, mose og søer, der tidligere har været Danmarksberømt planteskole med import af udenlandske og eksotiske planter, og som blandt andet tæller kongehuse og landets botaniske haver som storkunder. Fortiden som planteskole sætter den dag i dag fortsat sit præg i Langesø.

Overalt mødes du af en bred vifte af planter fra alle dele af verdenen: lotus, rhododendron, åkander, bregner m.m. Det frodige planteliv blander sig på charmerende vis med områdets mange små søer og åløb og danner samtidig grobund for et rigt og vildt dyreliv. Langesø grænser desuden op til andre smukke naturområder: Esrum Sø og Gurre Sø med mulighed for at bade og vandre, samt Hornbæk Golfklub, hvor du kan nyde en runde golf midt i naturen. Udover grundens naturrige og fredfyldte placering, er der heller ikke langt til indkøb, oplevelser og kultur.

2 km mod syd ligger Tikøb by med supermarked, bager, slagter og røgeri. 7 km mod nord ligger den charmerende kystbyer Hornbæk med strand, havn, spisesteder og et mangfoldigt leben. Mod øst er der 10 km til Helsingør, hvor man finder shopping, kultur, historie og moderne arkitektur i form af bl.a. Kronborg, Helsingør madmarked og Søfartsmuseet. Fra huset er der ca. 35 minutter i bil til København

Huset er i åbent plan med køkken og spiseområde sammen og med nogle trin ned til stuen, der er yderst lysrig, takket være de store panoramavinduer, trekandsvinduer og loftvinduer. Til de kolde måneder er der brændeovn og gulvvarme i køkken-alrum samt badeværelse.

Køkkenet har ovenlys, så I har masser af lys til madlavningen, og indeholder i øvrigt alt, hvad I har brug for til tilberedning af hyggelige feriemåltider. I kan selvfølgelig også grille på den store terrasse.

Der er 3 soveværelser, hvoraf to er indrettede med dobbeltsenge. Det tredje soveværelse har en køjeseng med to sovepladser. Derudover er der en alkove med to sovepladser.

Badeværelset har brusebad, hjørnespa og vaskemaskine til rådighed.

Den ene af de to hemse kan benyttes af lejere. Den anden er lukket af for lejere til udlejers private ejendele.

Afstande

  Strand: 7 km
  Golf: 1 km
  Lufthavn: 50 km
  Butikker: 2 km
  Restauranter: 7 km
  Vand: 200 m
  Andet vand: 200 m
  Bank: 7 km
  Tog: 12 km
  Bus: 400 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
1 Barneseng
78 Størrelse m2
A/C
Møbleret
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Indendørs spa
Opvarmet
Bruser
Badekar
Barneseng
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Fladskærms-TV
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Soltag
Solsenge
Privat parkering
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
  Grund: Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
Udlejes kun til ferieophold
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Skov
Panorama
Landskab

Strand

Sandstrand
Strandrestauranter
Strandbarer
  Vand type: Hav

Golf

Klubhus
  Bane type: Offentlig

Kunst, kultur og historie

National parker
Havn
Park

Afslapning

Spa

Romantik

Smukke solnedgange

Lignende boliger

mh76121
mh114172
mh97967