Sommerhus mh94180

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette luksuriøse feriehus i det italienske San Giovanni in Marignano har en hyggelig privat have med møbler, hvor du kan slappe af i ro og mag. Slap helt af og foryng i boblebadet og nyd en hyggelig grillaften med dine kære. Området er smukt og fremragende til solferier med familie og venner. I centrum af San Giovanni i Marignano ved 3 km, kan du nyde det verdensberømte italienske køkken i en af restauranterne. Havet ligger 7 km væk, og et besøg i San Marino er også muligt. Desuden kan entusiasten slå en bold på San Giovanni golfbanen i Marignano på 5 km.Der er aircondition, som du kan arrangere indvendig temperatur som ønsket, og du kan miste din bil på den passende parkeringsplads. Nyd en drink efter eget valg af det fantastiske miljø og føl dig helt på ferie!

Afstande

  Strand: 6 km
  Lufthavn: 139 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, sofahjørne), Køkken(elkedel, brødrister, komfur, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), badeværelse(bruser, håndvask), vaskerum (vaskemaskine), havestue/veranda(spisebord))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), terrasse)

Bubble bath, klimaanlæg, terrasse, have(privat, indhegnet), havemøbler, grill, parkering, strygebræt, strygejern, føntørrer, loungemøbler

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh96813