Sommerhus mh93547

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Nybygget feriekompleks på den solrige sydskråning af Schierke! De luksuriøse feriehuse lader intet tilbage at ønske og lover perfekt afslapning efter en aktiv dag i de smukke skove eller på det nærliggende Brocken, det højeste bjerg i Harzen. Schierke er lille og charmerende. Det ligger direkte ved foden af Brocken og er et klimatisk kursted og vintersportssted i ét. De smukke spa-haver, den historiske togstation med Brockenbahn og selvfølgelig den unikke beliggenhed for vandrere og skiløbere gør Schierke til et attraktivt feriemål. Der er et supermarked, flere caféer og restauranter og selvfølgelig et salgssted for den berømte "Schierker Feuerstein" i byens tidligere apotek.Detaljer: Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, WiFiAktiviteter i nærheden: Du kan gå til Brockenbahn togstation på lidt over 10 minutter. Du kan starte dine udflugter til Brocken, Wurmberg eller andre spændende destinationer på udpegede stier i umiddelbar nærhed. Wernigerode eller Braunlage kan nås hurtigt i bil. Mountainbikere kan se frem til området kaldet "Mountainbikeschaukel" mellem Schierke og Wurmberg, med ture i forskellige sværhedsgrader, stejle stigninger og smuk udsigt fra toppen. Om vinteren, tilbyder Schierke ideelle langrend betingelser: omkring 40 km stier, undertiden nå en højde af mere end 1.000 meter Denne forskel i højde anses attraktivt skiløber mobilitet :... Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 7.7 km
  Tog: 0.9 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Radio
TV
Internet
Pejs
Sauna
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køleskab(+ fryser)), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), spisebord, pejs, radio), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, sauna(privat), føntørrer), badeværelse(bruser, håndvask), toilet(håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

varme(gas), terrasse, have, havemøbler, parkering, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 11 km

Lignende boliger

mh89667
mh89666
mh89663
mh95264
mh95265