Ferielejlighed mh93428

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Førsteklasses beliggenhed: lys og moderne indrettet ferielejlighed, kun 50 m fra stranden og havet. Nyd den smukke havudsigt fra din balkon. Derudover er der en anden balkon med udsigt over Velebit-bjergene og havet - valget er dit. Lejligheden er veludstyret og har alt hvad du behøver for en vellykket ferie. Seline ligger på kysten af Velebit-kanalen, omkring tre kilometer syd for Starigrad. Blandt de smukkeste strande er bugten "Jaz", strandene "Pisak" og "Polje". Supermarkeder, restauranter, caféer, frugt- og grøntsagsmarkeder kan findes i nærheden. Der arrangeres også koncerter med lokal musik i landsbyen.

Detaljer ingar: Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, WiFi, turistskat, registreringsgebyr, velkomstdrink.

Aktiviteter i nærheden: Paklenica National Park, som strækker sig til havet, ligger i den sydligste del af Velebit, den største bjergkæde i Dinaric-massivet. Speleologer, klatrere, vandrere, botanikere og aktive vandrere får noget for pengene her, ligesom mountainbikere. Parkens hovedattraktioner er de to betagende kløfter Velika og Mala Paklenica med mange usædvanlige karstreliefformer og flere huler, der strækker sig til havet fra svimlende højder. Der venter de lange stenstrande og det blå hav alle vandsportsentusiaster, og for undervandsfans er der også meget at se, mens du snorkler eller dykker. Udendørs højdepunkter i regionen omfatter kano safari og bådture på Zrmanja floden. De kulturelle metropol Zadar kan nås efter ca. 40 km, den historiske landsby Nin er cirka 50 km væk. For en interessant dag ud, anbefaler vi begge.

Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet.

Afstande

  Lufthavn: 40 km
  Restauranter: 0.05 km
  Vand: 0.05 km

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 2. etage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Stue/soveværelse(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, toilet))

vaskemaskine, balkon, balkon, klimaanlæg, havemøbler, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: HR56442984196

Lignende boliger

mh93427
mh93426
mh93425
mh93429
mh94577
mh95188