Ferielejlighed mh93427

  • Ferielejlighed
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Smuk, stor privat villa i en rolig beliggenhed i udkanten, dog tæt på centrum af Starigrad Paklenica, hvor du finder restauranter, caféer og butikker. Fra din bolig har du en smuk udsigt over Starigrad og bjergene til havet. Alle lejligheder er moderne og komfortabelt indrettede med satellit-tv, WiFi og aircondition på alle værelser. På den store fællesterrasse kan I slutte dagen af med en grill eller se den smukke solnedgang fra jeres altan. Starigrad Paklenica beskrives som stedet, hvor bjerget møder havet. Paklenica National Park strækker sig fra Velebit-massivets stejle, forrevne karstklipper til det krystalblå vand. Som hovedstad ligger Starigrad lige på grænsen til dette unikke landskab. Klippekysten, dekoreret med romantiske bugter, bliver til en smuk stenstrand få meter væk.

Detaljer ingar: Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, WiFi, turistskat, registreringsgebyr.

Aktiviteter i nærheden: Der er utallige muligheder for udflugter på Paklenica-rivieraen: naturområderne Paklenica, Krka, Kornati og Plitvice-søerne og også naturreservaterne Velebit, Vransko jezero (Vraner See) og Telascica overrasker dig med den endeløse naturlige skønhed. De historiske bycentre Zadar, Nin og Pag venter på dig som en behagelig kontrast. Karl May-fans vil også få noget for pengene med et besøg på de originale lokationer af de legendariske Winnetou-film. Vores tip til dig: En sejltur til vandfaldene i floden Zrmanja er en uforglemmelig oplevelse.

Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet.

Afstande

  Lufthavn: 40 km
  Restauranter: 0.3 km
  Vand: 0.3 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 2. etage: (Stue(Fjernsyn(parabol, Tyske TV-kanaler), spisebord, klimaanlæg), køkken-alrum(kakkelovn, sofahjørne, kogeplade(elektrisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltsovesofa, dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, toilet), badeværelse(bruser, toilet), balkon, balkon, balkon, havemøbler, baldakin)

backyard, terrasse(deles med andre gæster), have, havemøbler, grill, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: HR56442984196

Lignende boliger

mh93426
mh93425
mh92151
mh93428
mh93429
mh94577