Sommerhus mh93309

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Vores sommerhus i Dronningmølle indbyder til afslapning, hygge og nærvær med venner og familie, og med naturen lige om hjørnet er der gode muligheder for fordybelse og for at få ladt batterierne op.

Sommerhuset er bygget i 2007 og rummer 72 m2, der har køkken alrummet som sit hjerte. Udover et velassorteret køkken har du her en spiseafdeling med plankebord, en sofa med chaiselong, der har udsigt til både have og brændeovn, og i tilknytning dertil finder du alkoven, der rummer en ekstra hyggelig krog. Hele huset har loft til kip og er i ludbehandlet træ, så alt fremstår lyst og indbydende, og glasfacade mod haven sørger for godt lysindfald. Alkoven rummer to sovepladser (bredde 140 cm), og herfra er der adgang til fjernsyn og dvd. Adgang til Netflix og HBO max også muligt.

Huset rummer desuden to værelser og et badeværelse. Det ene værelse har en dobbeltseng med elevation (bredde 160 cm) og god garderobeskabsplads. Det andet værelse fungerer som børneværelse og rummer to sovepladser med dels en sovesofa, der kan slås ud (bredde 120 cm) og en hems med enkeltmadras i fuld længde. Der findes her både legetøj, spil og forskellige produkter til leg og kreativ udfoldelse. Badeværelset er rummeligt og stilrent med klinker og rummer en brusekabine med dampfuntion.

De to sidste sovepladser befinder sig i annekset, der er forbundet med hovedhuset via havestuen. Her findes en hyggelig udtræksseng med to madrasser (bredde 160 cm).

Huset befinder sig på en hyggelig grund, der er del af en gammel udstykning, med god variation af beplantning og træer. Sommerhuset ligger på en grusvej i roligt område. På grunden findes desuden forhave med trampolin, sandkasse, mindre legehus og bålfad. I sommerperioden findes både æble-, blomme- og kirsebærtræer, samt hindbær- og brombærbuske. Der er halv overdækket terrasse med havemøbler og loungesofa. Bag huset ligger flisebelagt gårdhave i tilknytning til havestuen.

Fra huset er der gåafstand til både indkøb og strand, og går du ind i landet møder du det fredede, bakkede hedelandskab, Rusland, der rummer Rudolph Tegners statuepark. I Dronningmølle finder du små cafeer, interiørbutikker, en tapasrestaurant og en taliensk restaurant samt en nyrenoveret Netto. Hvis du vil fornemme lidt mere byliv og puls ligger Hornbæk 5 km væk og Gilleleje 6 km væk - begge rummer gode restauranter, caféer, tøj- og interiørbutikker, samtidig med at stemningen præges af de gamle fiskelejer og havnemiljø. I Gilleleje finder du den nyetablerede Kulturhavnen med biograf, bibliotek og øvrige kulturtilbud.

Velkommen til!

Afstande

  Strand: 900 m
  Butikker: 650 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Madrasser
1 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
1 Sovepladser på hems
84 Størrelse m2
A/C
DVD
Møbleret
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Hårtører
Børnehøjstol
Barneseng
Strygejern
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Privat parkering
Delvist overdækket terrasse
Legehus
Sandkasse
Trampolin
  Grund: Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh93033
mh8424
mh83710
mh96696
mh98267
mh98378