Sommerhus mh92500

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dejligt, stort og rummeligt feriehus i nærheden af Isaberg med en skøn udsigt over søen ”Nässjön”. Her er sauna, og i sommermånederne er der desuden udendørs pool. Gratis, trådløst internet.

På en landbrugsejendom med heste, får, katte og hund samt et rigt fugleliv, ligger dette store og velisolerede bjælkehus, perfekt til ferie for flere generationer, da der er plads til max. 10 voksne og et barn under 4 år.

Huset er lyst og og har god plads og gulvvarme i hele stueetagen. Her er en flot brændeovn med hvide kakler og 15 m2 solfangere som supplement til elvarmen.

Udenfor er der en dejlig, stor swimmingpool, der opvarmes med solfangere, og henover det dejlige poolområde/terrasse er der et stort solsejl, der beskytter for solen, når den er fremme. Her er også en solid grill.

Der er et rummeligt opbevaringsrum med fryser og plads til cykler, ski, fiskegrej, barnevogn m.v.

Der er gratis fiskeri med visse restriktioner i den nærliggende sø, hvor I har adgang til en robåd. Der er igler i søen, som derfor ikke velegnet til at bade i, men der er et stort antal søer i nærområdet, hvor I både kan fiske og bade. Der er vandre- og cykelruter lige i nærheden og en skibakke (Isaberg Mountain Resort) og golfbane kun 20 km væk. Der er 25 km til den nærmeste Nationalpark.

Ejerne af feriehuset forsøger at lever så sundt, naturligt og rent som muligt. Derfor er rygning forbudt på hele området.

Der er obligatorisk slutrengøring, der betales direkte til ejeren på stedet. Rengøringen koster SEK 2.000, og det beløb omfatter en normal slutrengøring, samt at ejeren af huset bortskaffer jeres affald og afleverer det på en genbrugsplads. Leje af sengetøj og et stort og et lille frottéhåndklæde koster SEK 250 pr. sæt. Bestilles ved booking.

El er ikke inkluderet og koster fra marts til og med oktober SEK 2/kWh og fra november til og med februar SEK 3/kWh. Brænde kan købes på stedet.

Der er i samme område yderligere 3 mindre ferieboliger, der kan lejes.

Den, der booker huset, skal være fyldt 30 år.

Gå ikke glip af et besøg i western-byen High Chaparral eller den skønne nationalpark Store Mosse. I kan foretage dagligdags indkøb i Gislaved. Vil I handle stort ind, er den nærmeste by Borås, hvor I også kan besøge Borås Zoo og måske afslutte dagen på en af de mange, dejlige restauranter, som byen byder på (der er mange restauranter, der serverer herlige asiatiske buffet’er). Til Gekås i Ullared (stort indkøbscenter) er der lidt mere end 1 times kørsel i bil.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 80 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Køjesenge
Radio
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Privat pool
Havemøbler
Overdækket terrasse
Gynge
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
Allergivenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh94299
mh94300
mh94301