Sommerhus mh92149

5
(4 reviews)
  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

OBS - Din El-pris ændrer sig ikke efter booking :-).
"Nærheden til vandet. Den hyggelige have. Den store terrasse. Vildmarksbadet. Vi følte os hjemme fra dag 1. Pejsen. Lyset der vælter ind i stuen. De behagelige senge. Hunden ville ikke med hjem. Vi manglede ingenting under vores ophold. Vi kommer igen næste år". Det er stikordene fra gæstebogen, hvor mange af vores gæster skriver en hyggelig hilsen :-).

Vi holder selv vores ferier i huset og har det på samme måde. Skuldrene sænker sig når man træder ind ad lågen. Man kan ofte sidde på terrassen i det tidlige forår og det sene efterår, idet der er så meget læ fra annekset, huset og træerne. Fuglene synger forår og sommer. Man kan ofte høre havet. Derudover er der bare - som regel - fred.

Hovedhuset er renoveret i Nordisk stil og fremtræder lyst og venligt. Køkken/alrum med indbygget pejs, indeholder 2 stk. 3-personers sofaer, som både er gode at sidde og ligge i :-), 1 behagelig lænestol, spisebord til 6 personer. Køkkenet er veludstyret og indeholder Induktionsplade samt varmluftovn, emhætte, køl/frys, opvaskemaskine. Internetradio. Varmepumpe.
Derudover 1 soveværelse med udgang til terrassen med dejlig, fast kontinentalseng 180x200 og 2 kommoder. Mindre værelse med 2 enkeltsenge og indbygget klædeskab. Ældre badeværelse med gulvvarme og bruser. Hylde til toiletsager.

Annekset er fra 2018, velisoleret og består af 2 store, lyse soveværelser med hver sin separate udgang til terrassen, dobbelte kontinentalsenge 180x200, indbyggede skabe. El-radiatorer. Desuden et badeværelse med gulvvarme, toilet, brus, vaskemaskine og tørretumbler. Skabsplads til toiletsager og håndklæder.

Morgenturen med hunden går ofte - via stranden - til købmanden 400 m herfra, hvor vi henter nybagt og ofte lunt brød. Bliver man træt af at grille eller lave mad i køkkenet, er der flere restauranter på Marielyst Torv, hvor du også (lige væk fra torvet) finder den berømte Slagter Schou. På Larsens Plads er der ofte live musik i højsæsonen. Derudover diverse restauranter og cafeer samt Netto og Rema 1000. Butikker, og de fleste restauranter og forlystelser , har åbent hele året. I nærheden findes også Bowling og Paintball, Minigolf, Golf og Fun Park, Legeplads, Golf. Er du til gourmet med smuk udsigt, kan vi anbefale Pomlenakke (Bestil bord flere måneder før). Læg vejen forbi Cortzelitse og se udsigten med bøgetræer og vand tæt på "Generalens Lysthus." Vores absolutte ynglings-spot. Det siges at det er her at inspirationen til "Det er et yndigt land" er hentet og vi er enige. Det er SÅ smukt hele året og i maj i særdeleshed. I kan cykle dertil hvis i er friske. Rutevejledning fås på Turistkontoret på torvet. Derudover skal Mejerigården i Marrebæk fremhæves, da man ikke lige finder den, uden at vide at den findes.

Er du til natur er der masser at nyde på Bøtø, Marielyst. Du bor her 100 m Fra Det Falsterske Dige som er 17.553 m langt og giver mange skønne gåture. Bøtø Skoven med vildheste og vildkvæg, ligger ikke langt fra. Du kan snildt cykle derned på en af de 4 cykler vi stiller til rådighed (vi forsøger at holde dem i stand hele sæsonen, men ingen garantier). Købmanden lejer også cykler ud til store og små .Der er et hav af muligheder for gå og cykleture samt bilture til oplevelser på såvel Falster som Lolland.

BEMÆRK VENLIGST, AT VILDMARKSBADET IKKE KAN BENYTTES I FROSTVEJR.

Det er desværre ikke muligt/tilladt at oplade el-biler - det udgør brandfare at gøre dette på husets nuværende installationer.

Afstande

  Strand: 100 m
  Golf: 3500 m
  Lufthavn: 147 km
  Butikker: 400 m
  Restauranter: 400 m
  Bank: 17 km
  Nabo: 25 m
  Tog: 16 km
  Bus: 250 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
107 Størrelse m2
A/C
Møbleret
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Strygejern
Strygebræt
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Solsenge
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Udendørs spa
Vildmarksbad
Indhegnet grund
  Grund: Naturgrund/Anlagt have
  Have: Indhegnet have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
Ældrevenligt
Husdyr tilladt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Strand

Sandstrand
  Vand type: Hav

Afslapning

Spa

Lignende boliger

mh92146
mh92143
mh9207
mh92156
mh92157
mh92164