Sommerhus mh92146

4.9
(27 reviews)
  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Huset er energioptimeret med varmepumper til luft og vand i Poolrum og fællesrum samt energistyring af Poolpumper. Vi ændrer ikke på EL-prisen pr. kwh, som står i jeres kontrakt, uanset hvornår ferien skal afholdes. Så ingen kedelige overraskelser.
Solnedgange, pool og vildheste.
(Huset har ofte fast skiftedag på fredage i skoleferier, så driller kalenderen, så prøv med ankomst fredag :-)
Drømmer i om en ferie med flere generationer incl. familiehundene eller afslapning og hygge med venner eller veninder. Her er huset hvor det kan lade sig gøre , som tilbyder noget for både børn, voksne og ældre. Huset ligger helt fantastisk midt i fredet natur og opfordrer nogle til gåture og fuglekig, mens andre måske hellere vil i poolen eller spa'en. Nogle vil nyde solen på terrassen mens der spilles brætspil ved det store spisebord. Sid på bænken midt i den vilde have og nyd insekterne og følg med i spillet på petanque-banen. De smukkeste solnedgange kan nydes fra Pool-området, terrassen og bænkene.

Der er også rigelig plads til fælles madlavning i det store, åbne køkken hvor 2 ovne samt en stor gasgrill (på terrassen) giver rig mulighed for at brillere med kogekunsten. Køkken og opholdsstue befinder sig midt imellem de 2 afdelinger med hver 3 soveværelser og et badeværelse. Fra fællesrummet er der udgang og kig til spa-området. Når du befinder dig i spa-området, har du udsigt til terrassen/gårdhaven (lukket med låge) der ligger med udsigt over de fredede naturarealer, hvor vildkvæg og vildheste, jævnligt kommer forbi. Medbring kikkerten hvis i er fugleinteresserede.

Der er små vådområder rundt omkring og der er et rigt fugleliv og desuden 3 fugletårne i området, ligesom Bøtø-skoven er i nærheden. Hvis i får nok af fred og ro , så er Marielyst Torv åben hele året, med blandt andet Larsens Plads, Slagter Schou, restauranter, tøjbutikker, dagligvarebutikker mm. Der findes derudover , golf, minigolf, Bowling, Gokart , Paintball , put and take sø. I højsæsonen er der ofte livemusik og aktiviteter på torvet, som man kan deltage i, og når man har fået nok af musik og menneskemylder, så kan man trække sig tilbage til freden i dette hus. Vi har sørget for at i også sover godt efter dagens oplevelser. Der er udelukkende kvalitets kontinentalsenge, dobbelte og enkelte.

POOLRUMMET ER 28-30 GRADER, POOLEN 26-29 GRADER. MEDDEL VENLIGST KUNDESERVICE HVIS I HAR BEHOV FOR EKSTRA VARM POOL, SÅ VI KAN INDSTILLE DETTE INDEN JERES ANKOMST. LEJER AFREGNES FOR EKSTRA OMKOSTNINGERNE OP TIL UDLEJNINGEN. . DET ER IKKE TILLADT AT FORSØGE SELV AT ÆNDRE TEMPERATURERNE FOR POOL ELLER POOLRUM. DETTE VIL DESVÆRRE BETRAGTES SOM KONTRAKTBRUD.

Det er desværre ikke muligt/tilladt at oplade el-biler - det udgør brandfare at gøre dette på husets nuværende installationer.

Afstande

  Strand: 1300 m
  Golf: 3 km
  Butikker: 2 km
  Restauranter: 2 km
  Andet vand: 1300 m
  Nabo: 50 m
  Tog: 16 km
  Bus: 475 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
4 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Barneseng
2 Barnestol
211 Størrelse m2
Møbleret
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Strygejern
Strygebræt
Tørretumbler
Brændeovn
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Parkering
  Grund: Naturgrund/Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben terrasse

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
Børnevenligt
Ældrevenligt
Husdyr tilladt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Landskab

Natteliv

Barer
Diskoteker
Restauranter
Livemusik
Pubber

Afslapning

Spa

Romantik

Smukke solnedgange

Sport

Bowling
Fiskeri
Gåture
Cykling
Minigolf
Fodbold
  Afstand til fiskeri: 6 km
  Afstand til bowling: 5500 m
  Minigolf: 3 km

Lignende boliger

mh92143
mh9207
mh9196
mh92149
mh92156
mh92157