Sommerhus mh91756

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Komfortabelt feriehus, nogle med havudsigt, et stenkast fra sandstranden i Treboul. Rundt om huset er en rummelig terrasse med komfortable loungemøbler, opdelt i forskellige siddegrupper. Indenfor byder de rummelige opholds- og soveområder på en meget behagelig atmosfære og mange retreatmuligheder for en stor familie eller lille gruppe. Et af soveværelserne ovenpå har en privat balkon med et lille opholdsområde. Douarnenez, en tidligere sardinhavn, er stadig en travl fiskerihavn i dag. Med tiden er byen blevet åbnet op for turisme og er nu en populær badeby. Treboul-kvarteret tiltrækker med en bred vifte af rekreative aktiviteter, smukke strande, gode restauranter og en thalassoterapi-facilitet. Marinaen i Treboul er stedet for store vandsportsbegivenheder. I 2020 er det igen den tid, i juli finder den 4-årige søfartsfestival sted. Fra kysten kan du beundre det smukke skue af sejlende gamle fisketrawlere og hundredvis af små og store sejlbåde.

Afstande

  Strand: 0.35 km
  Lufthavn: 24 km
  Restauranter: 0.6 km
  Vand: 0.35 km
  Tog: 27 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser), stue / spisestue(Fjernsyn(fladskærm, parabol, Tyske TV-kanaler)), soveværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm), bruser), toilet)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm), balkon), soveværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm)), soveværelse(2x enkeltseng(90 x 190 cm)), badeværelse(badekar), toilet)

pulterkammer, tørretumbler, tremmeseng, vaskemaskine, varme(elektrisk, gulvvarme), terrasse, have, havemøbler, solstole, grill, parkering, loungemøbler

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh88699
mh88698
mh100320
mh91757
mh98303